- 7,870
- 4,539
- 113
@EşrefTEK80 dağıtım için dalan haber et dağıtırım cano
AdamsınDerozan cok severiz dost
Davet yokmu dost@EşrefTEK80 dağıtım için dalan haber et dağıtırım cano
Yat uyuGözlerim kapanıyor şddşşdşddş
Ramiz dayii@EşrefTEK80 dağıtım için dalan haber et dağıtırım cano
Tebrikler kesene bereketDostlar herkesin emeğine sağlık. Maçı veren dosta 1000₺ + 3 kişi şimdi belirlicez. Çekimi verdim gelince dağıtım yapıp yeniden devam edicez.Ekli dosyayı görüntüle 952833
Kesene bereket dost duşa gireyim mi kalayım mı 😂Dostlar herkesin emeğine sağlık. Maçı veren dosta 1000₺ + 3 kişi şimdi belirlicez. Çekimi verdim gelince dağıtım yapıp yeniden devam edicez.Ekli dosyayı görüntüle 952833
Afiyessss esref reisssDostlar herkesin emeğine sağlık. Maçı veren dosta 1000₺ + 3 kişi şimdi belirlicez. Çekimi verdim gelince dağıtım yapıp yeniden devam edicez.Ekli dosyayı görüntüle 952833
Eline emeğine sağlık kesene bereketDostlar herkesin emeğine sağlık. Maçı veren dosta 1000₺ + 3 kişi şimdi belirlicez. Çekimi verdim gelince dağıtım yapıp yeniden devam edicez.Ekli dosyayı görüntüle 952833
Helal dost Tebrikler kesene bereketDostlar herkesin emeğine sağlık. Maçı veren dosta 1000₺ + 3 kişi şimdi belirlicez. Çekimi verdim gelince dağıtım yapıp yeniden devam edicez.Ekli dosyayı görüntüle 952833
Basket tahminlerin gibiyse guven 1/10@EşrefTEK80 dağıtım için dalan haber et dağıtırım cano
Daim olsun kazanmaya devam edelim gece boyuDostlar herkesin emeğine sağlık. Maçı veren dosta 1000₺ + 3 kişi şimdi belirlicez. Çekimi verdim gelince dağıtım yapıp yeniden devam edicez.Ekli dosyayı görüntüle 952833
Eşref abi kimleri seçtinDostlar herkesin emeğine sağlık. Maçı veren dosta 1000₺ + 3 kişi şimdi belirlicez. Çekimi verdim gelince dağıtım yapıp yeniden devam edicez.Ekli dosyayı görüntüle 952833
Hissediyorum 😁😁Dostlar herkesin emeğine sağlık. Maçı veren dosta 1000₺ + 3 kişi şimdi belirlicez. Çekimi verdim gelince dağıtım yapıp yeniden devam edicez.Ekli dosyayı görüntüle 952833
5 yapsa 10 isteriz 10 yapsa 15 deriz@EşrefTEK80 5 kisi yap bari hepimiz dağılalım gerçi yine açıkta kalan olur mu bilmiyorum
Tahminen 4 dkda oderDostlar herkesin emeğine sağlık. Maçı veren dosta 1000₺ + 3 kişi şimdi belirlicez. Çekimi verdim gelince dağıtım yapıp yeniden devam edicez.Ekli dosyayı görüntüle 952833