- 22,426
- 28,753
- 113
fb mi var burda niye betmarinoDostlar herkesin emeğine sağlık. Maçı veren dosta 1000₺ + 3 kişi şimdi belirlicez. Çekimi verdim gelince dağıtım yapıp yeniden devam edicez.Ekli dosyayı görüntüle 952833
fb mi var burda niye betmarinoDostlar herkesin emeğine sağlık. Maçı veren dosta 1000₺ + 3 kişi şimdi belirlicez. Çekimi verdim gelince dağıtım yapıp yeniden devam edicez.Ekli dosyayı görüntüle 952833
Tebrikler dost ulasacagin kisileri de yaz istersen kavga cikmadanDostlar herkesin emeğine sağlık. Maçı veren dosta 1000₺ + 3 kişi şimdi belirlicez. Çekimi verdim gelince dağıtım yapıp yeniden devam edicez.Ekli dosyayı görüntüle 952833
Tek dost maçı enisteyle ortak verdikDostlar herkesin emeğine sağlık. Maçı veren dosta 1000₺ + 3 kişi şimdi belirlicez. Çekimi verdim gelince dağıtım yapıp yeniden devam edicez.Ekli dosyayı görüntüle 952833
Kesene bereket knk maci ben vermiştimDostlar herkesin emeğine sağlık. Maçı veren dosta 1000₺ + 3 kişi şimdi belirlicez. Çekimi verdim gelince dağıtım yapıp yeniden devam edicez.Ekli dosyayı görüntüle 952833
BeklemedeyizTebrikler dost ulasacagin kisileri de yaz istersen kavga cikmadan
Yansinnnm bakalimBakalım dm yanacak mi 😁
Bekabet de var happy hourse bak isterse. Kardeşim 15 k çektim max üstünü bilmemfb mi var burda niye betmarino
Valencia macini diyor onuda ben verdimTek dost maçı enisteyle ortak verdik
Tebrikler kral,,,Dostlar herkesin emeğine sağlık. Maçı veren dosta 1000₺ + 3 kişi şimdi belirlicez. Çekimi verdim gelince dağıtım yapıp yeniden devam edicez.Ekli dosyayı görüntüle 952833
15 yapalim uygun mu10 kişi 500 olsa varya takip edenlerden kimse boşta kalmaz ama zor
Uygun15 yapalim uygun mu
Neyi takip ettin kardeşim sonradan geldin sen zatenŞans yokki o kadar takip ettik yine alamayacaz geçende öyle oldu
Tebrikler kral yakındır limit koyması şuan bana 350 TL den fazla bastirmiyorDostlar herkesin emeğine sağlık. Maçı veren dosta 1000₺ + 3 kişi şimdi belirlicez. Çekimi verdim gelince dağıtım yapıp yeniden devam edicez.Ekli dosyayı görüntüle 952833
sen yaparsın dayı hadi15 yapalim uygun mu