- 49,330
- 54,139
- 113
Bende eskiden halısahada oynarken atıyordum dost basit olaymisKöşe vuruşundan attı lavuk az kalsın erikseni golü çalıyorduda top içerdeydi vurdunda
Bende eskiden halısahada oynarken atıyordum dost basit olaymisKöşe vuruşundan attı lavuk az kalsın erikseni golü çalıyorduda top içerdeydi vurdunda
Hangi halisahada köşe noktası var hahshdBende eskiden halısahada oynarken atıyordum dost basit olaymis
Kose noktası yoktu da korner vardi amaHangi halisahada köşe noktası var hahshd
Yok 3 kere ıban ıstedıHala alamadın mı la o 1 lirayı aylar oldu
Tahir Bugün ne güldüm sana yaHangi halisahada köşe noktası var hahshd
Hangi sebepten agaTahir Bugün ne güldüm sana ya
Bir konu vardı ya Deneme bonusu mıydı neydi link bırakmış 2-3 sıra üstte alta yazmış ya link atabilir misin sen de demişsin ya zahmet olacak işte var bir şeyler yazmıştın ya kafam iyiydi o ara ulan ne kilitlendim ya ne güldüm ya inlettim eve aHangi sebepten aga
Dahir ne yaptı yineTahir Bugün ne güldüm sana ya
Onda da sapladilar kahveciye borç yaptık kardeşim 😂Okeyde tur don sende en güzeli
Agam git başımdan be kalbini kirmiyim hiç olur muDahir ne yaptı yine
Kafan guzel diyedir agaBir konu vardı ya Deneme bonusu mıydı neydi link bırakmış 2-3 sıra üstte alta yazmış ya link atabilir misin sen de demişsin ya zahmet olacak işte var bir şeyler yazmıştın ya kafam iyiydi o ara ulan ne kilitlendim ya ne güldüm ya inlettim eve a
Kalp kıranın kalbini kırarız beaaAgam git başımdan be kalbini kirmiyim hiç olur mu
HahHahaahHgHgzgzgzGGgzAgam git başımdan be kalbini kirmiyim hiç olur mu
Komik olsan gülerim alınmam da tahir ismine dahir diyince komik olduğunu düşünüyorsan ciddi sorunların var seninKalp kıranın kalbini kırarız beaa
😄 Neyse
Ayık insansın ha hahahaahahaHHHKomik olsan gülerim alınmam da tahir ismine dahir diyince komik olduğunu düşünüyorsan ciddi sorunların var senin
Murommm aç kaldıkAyık insansın ha hahahaahahaHHH
Suan bayikim bakma agaAyık insansın ha hahahaahahaHHH
Kedi maması o dşdşdşşdşKomik olsan gülerim alınmam da tahir ismine dahir diyince komik olduğunu düşünüyorsan ciddi sorunların var senin