- 71,981
- 38,139
- 113
erhan ben sana dedim mi 500 liranın peşindesin🤣Tek rol için demiyorum rol olunca muhabbet te oluyor da onun için yoksa 500 liranın peşinde değiliz
erhan ben sana dedim mi 500 liranın peşindesin🤣Tek rol için demiyorum rol olunca muhabbet te oluyor da onun için yoksa 500 liranın peşinde değiliz
Bana 🤣🤣🤣🤣🤣🤣@VECNA dostumun kime borcu varsa beni etiketlesin ben tumm borcunu odeyecem.
Aynen öyle Doğru söylüyorsun Hiçbirimiz hak etmiyoruz İnsanoğlu KralYok niye dağıtsın ki herkese dün 10 kişiye toplam 5k dagitti 500 de ben aldım hatta da parası bitince bir KISI al sana 5k dicek mi herkes üç maymunu oynucak ben dahil kendimi de katıp konuşuyorum insanoğlu nankördür hiçbirimiz haketmiyoruz
Yok demedin pskolik olarak iyi değilim maruz gor benierhan ben sana dedim mi 500 liranın peşindesin🤣
Ne oldu vecna da kapattı gitti dmyi en son eski bi üyelerde bana yazdı biri tanımaz kimse bu vecnaya söylesene dost kötüyüm hastaneye gitmem lazım param yok diye yavsak oğlu yavsakMetine çekiliş borcu varmış borç sayılıyorsa
İnsanslarin doğruyu söylediğine nasıl guveneceksin@VECNA dostumun kime borcu varsa beni etiketlesin ben tumm borcunu odeyecem.
İnşallah en kısa sürede feraha kavuşursunYok demedin pskolik olarak iyi değilim maruz gor beni
Metine artık borcu yok ödendi.Metine çekiliş borcu varmış borç sayılıyorsa
Ne kadar var Murom odeyelimBana 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Yokda var diyene de güvenmeMetine artık borcu yok ödendi.
Başka varmi bildiğiniz.
Seni kim kızdırdı enişteNe oldu vecna da kapattı gitti dmyi en son eski bi üyelerde bana yazdı biri tanımaz kimse bu vecnaya söylesene dost kötüyüm hastaneye gitmem lazım param yok diye yavsak oğlu yavsak
Yüksekte oynar 100-200k paralar basar
Vecnadan tamam dedi yardımcı olayım ona
Attı buna 1k ben 500 at demiştim lavuk aldı parayı gitti geberdim numarası yapıyor bir daha da yazmadı numarasını da yazmıştı da ugrasmadım şerefsiz dolu forumda sen 500k kasalarla oyna gel burada 500 tl için dolandır insanları
Elin değmişken bir rol acta takip edelim baksa kimsyee borcu yokturMetine artık borcu yok ödendi.
Başka varmi bildiğiniz.
Enişte neden hep gerginsinNe oldu vecna da kapattı gitti dmyi en son eski bi üyelerde bana yazdı biri tanımaz kimse bu vecnaya söylesene dost kötüyüm hastaneye gitmem lazım param yok diye yavsak oğlu yavsak
Attı buna 1k ben 500 at demiştim lavuk aldı parayı gitti geberdim numarası yapıyor bir daha da yazmadı numarasını da yazmıştı da ugrasmadım şerefsiz dolu forumda sen 500k kasalarla oyna gel burada 500 tl için dolandır insanları
Ya sen adamsın bin yeni Türk lirasi🤣🤣🤣🤣🤣🤣Ne kadar var Murom odeyelim
Adam o kadar burda etkinlik yapmis birisi düsmez kalkmaz bi allahMetine artık borcu yok ödendi.
Başka varmi bildiğiniz.
Başka bir konu için DM atar mısınMetine artık borcu yok ödendi.
Başka varmi bildiğiniz.
@Lazistan08 kral adamsin roll gelirmi ağa belki nba kuponu yaparizMetine artık borcu yok ödendi.
Başka varmi bildiğiniz.
Dolandırmaya alışana 500 de aynı 100k da aynı içinde varsa yapar hayat şartları da ona sürüklüyor insanları Bayadır girmiyor vecna banli mi bilmiyorum da yüklü oynuyordu onu biliyorum daNe oldu vecna da kapattı gitti dmyi en son eski bi üyelerde bana yazdı biri tanımaz kimse bu vecnaya söylesene dost kötüyüm hastaneye gitmem lazım param yok diye yavsak oğlu yavsak
Nasıl bir konu pauahaBaşka bir konu için DM atar mısın