- 49,330
- 54,139
- 113
Esref gelmez artık insanlar gibi erken uyuyalim atarsa 34
Ben de 250 TL yapmıştım 2 misli 200 Lira vermişti Danimarka maçı 1-0 dedim 2,5 üstü gireyim 2.80 oranı vardı girmedim bir baktım 2'ye attı 3'e Attı arkasından Ben de uyuz oldum 250 4 orandan karşılıklı gol girdim Maç 4-0 bitti 1000 lira çekecektik akşam akşamMurommm aç kaldık![]()
Eşref'i niye bekliyorsunuz ki rol yapması için miEsref gelmez artık insanlar gibi erken uyuyalim atarsa 34
Ben dalga gecmiyim gerek yok samimi olduğum biri olsa ağzıma geleni söylerim de nereden buluyorlar samimiyeti anlamadımKedi maması o dşdşdşşdş
Ben de 250 TL yapmıştım 2 misli 200 Lira vermişti Danimarka maçı 1-0 dedim 2,5 üstü gireyim 2.80 oranı vardı girmedim bir baktım 2'ye attı 3'e Attı arkasından Ben de uyuz oldum 250 4 orandan karşılıklı gol girdim Maç 4-0 bitti 1000 lira çekecektik akşam akşam
Baska ne için olacak dostEşref'i niye bekliyorsunuz ki rol yapması için mi
Sen duruyorsun onlar gelip seni buluyor dostBen dalga gecmiyim gerek yok samimi olduğum biri olsa ağzıma geleni söylerim de nereden buluyorlar samimiyeti anlamadım
Vallahi çok uyuz oldum ya bir iki tane maç vardı tahminlerim onlar da geldi insan deli oluyor Bir an afalladım böyle 2-3 atınca Danimarka konsantreyi kaybettik karşılıklı gol aldık
Ben fazla rol takip etmiyorum ya yoruldum artık VallahiBaska ne için olacak dost
Hayat acımasız eşref in yerinde de olsam 1 liralık bile konu açmam kimse haketmiyor harbiEsref gelmez artık insanlar gibi erken uyuyalim atarsa 34
Erhanım gene sallıyor erhan3131 olamaz kimseHangi halisahada köşe noktası var hahshd
Niye Eşref rol açınca kavga çıkıyor devamıHayat acımasız eşref in yerinde de olsam 1 liralık bile konu açmam kimse haketmiyor harbi
Dostumu kim üzdüHayat acımasız eşref in yerinde de olsam 1 liralık bile konu açmam kimse haketmiyor harbi
Yok niye dağıtsın ki herkese dün 10 kişiye toplam 5k dagitti 500 de ben aldım hatta da parası bitince bir KISI al sana 5k dicek mi herkes üç maymunu oynucak ben dahil kendimi de katıp konuşuyorum insanoğlu nankördür hiçbirimiz haketmiyoruzNiye Eşref rol açınca kavga çıkıyor devamı
Yok be aga klasik hayat iste iyiyiz çok şükürDostumu kim üzdü
Amçaoğlu senin dilin mi var oooyyyy ne tatlısın 🙃Kedi maması o dşdşdşşdş
Tek rol için demiyorum rol olunca muhabbet te oluyor da onun için yoksa 500 liranın peşinde değilizBen fazla rol takip etmiyorum ya yoruldum artık Vallahi
Bana var 180k papel kesene bereket pahha@VECNA dostumun kime borcu varsa beni etiketlesin ben tumm borcunu odeyecem.
Metine çekiliş borcu varmış borç sayılıyorsa@VECNA dostumun kime borcu varsa beni etiketlesin ben tumm borcunu odeyecem.