Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 10K Hedef 35K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,401
33,073
113
Hepsi uyusturicu batağında idi başka şehire geçtim kurtulmak için tedavimi bitridim sinyal değil
Kardesım bitik olabilirsin bizde çok dibi gördük çaresizlikten ne yapacağımızı bilemediğimiz günlerde oldu ama hiç bir zaman kalkıpta forumdan medet ummadık dışarıda üç kuruşluk adamlara ağız eğdik gerektiğinde siz paranız varken burda kimseye koklatmazsınız paranız yokkende hakkınız yok o yüzden gelip burada medet ummaya o da ayrı bi mesele neyse uzatmim daha fazla

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,687
2,333
113
Kardesım bitik olabilirsin bizde çok dibi gördük çaresizlikten ne yapacağımızı bilemediğimiz günlerde oldu ama hiç bir zaman kalkıpta forumdan medet ummadık dışarıda üç kuruşluk adamlara ağız eğdik gerektiğinde siz paranız varken burda kimseye koklatmazsınız paranız yokkende hakkınız yok o yüzden gelip burada medet ummaya o da ayrı bi mesele neyse uzatmim daha fazla
Beni tanımadan konuşuyorsun burda kimseden bı beklentim olmadi cogul konussarak başka yereler cakiyorsun lafı ama gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...