- 9,506
- 7,857
- 113
Dembele adı ferdi degilkiLa dümbele dembele var ya o ferdi işte puaha
Dembele adı ferdi degilkiLa dümbele dembele var ya o ferdi işte puaha
İns dost gönlünce olsun herseyHamdolsun uzağım bayadir
amçaoğlu nedir durumLa dümbele dembele var ya o ferdi işte puaha
Amin herkesin insİns dost gönlünce olsun hersey
Burdaki adi ferdikadıoğludydu ondan ferdi diyorlar yoksa musti derlerdiDembele adı ferdi degilki
Tuvaletteyim kardo sıççam şimdi altın çıkaesa bozdururumamçaoğlu nedir durum
Len o yuzyilin sahtekarı awBurdaki adi ferdikadıoğludydu ondan ferdi diyorlar yoksa musti derlerdi
boydan gelirmiTuvaletteyim kardo sıççam şimdi altın çıkaesa bozdururum
Kardesım bitik olabilirsin bizde çok dibi gördük çaresizlikten ne yapacağımızı bilemediğimiz günlerde oldu ama hiç bir zaman kalkıpta forumdan medet ummadık dışarıda üç kuruşluk adamlara ağız eğdik gerektiğinde siz paranız varken burda kimseye koklatmazsınız paranız yokkende hakkınız yok o yüzden gelip burada medet ummaya o da ayrı bi mesele neyse uzatmim daha fazlaHepsi uyusturicu batağında idi başka şehire geçtim kurtulmak için tedavimi bitridim sinyal değil
500 tlye serummu takiliyormusSabah eşref hocadan aldığım 500 lirayla hastaneye gidip serum taktırdım şimdi iyiyim çok şükür. Kesene bereket eşref dost @EşrefTEK80
Yol parasidir500 tlye serummu takiliyormus
Keşke uyuşturucudan değilde kumardan kurtulsaydin .Hepsi uyusturicu batağında idi başka şehire geçtim kurtulmak için tedavimi bitridim sinyal değil
Beni tanımadan konuşuyorsun burda kimseden bı beklentim olmadi cogul konussarak başka yereler cakiyorsun lafı ama gerek yokKardesım bitik olabilirsin bizde çok dibi gördük çaresizlikten ne yapacağımızı bilemediğimiz günlerde oldu ama hiç bir zaman kalkıpta forumdan medet ummadık dışarıda üç kuruşluk adamlara ağız eğdik gerektiğinde siz paranız varken burda kimseye koklatmazsınız paranız yokkende hakkınız yok o yüzden gelip burada medet ummaya o da ayrı bi mesele neyse uzatmim daha fazla
En beteri de buKeşke uyuşturucudan değilde kumardan kurtulsaydin .
Gecen kolana gittim sislide serum kan tahluli 7 bin bayildim korkunc .ikiolarYol parasidir
DogruGecen kolana gittim sislide serum kan tahluli 7 bin bayildim korkunc .ikiolar
Ayıp olıyorLen o yuzyilin sahtekarı aw