- 90,592
- 100,149
- 113
Rollü takip etmezsem kim kime ödül verir
Beklentin yoksa niye o zaman yol param yok diyip acıtasyon yapıyorsun beni bilen bilir ben laf sokmak istesem çekinmem lafımı kimseyi kastettiğim de yokBeni tanımadan konuşuyorsun burda kimseden bı beklentim olmadi cogul konussarak başka yereler cakiyorsun lafı ama gerek yok
PekiAyıp olıyor
Bittik oldugumuzu belli ettik tamam daha dikkatli oluruz iyi forumlarBeklentin yoksa niye o zaman yol param yok diyip acıtasyon yapıyorsun beni bilen bilir ben laf sokmak istesem çekinmem lafımı kimseyi kastettiğim de yok
Kon-sep-tü-a-li-zimRollü takip etmezsem kim kime ödül verir
Kimmiş buDoğru la ben ferdiye bir kere rol den ödül düştü Eşref aniden bende ona attim adı gerçekten mustafaydi bir kere adıyla hitap ettim bana adımla hitap etme dedi vay Ferrari ferdi vay puahha
İnsan sarraffı joeDoğru la ben ferdiye bir kere rol den ödül düştü Eşref aniden bende ona attim adı gerçekten mustafaydi bir kere adıyla hitap ettim bana adımla hitap etme dedi vay Ferrari ferdi vay puahha
Ferrari ferdiKimmiş bu
Ayıp kardeşim istenir mi böyleboydan gelirmi
Dayım benim be Büyük olayı çözdün valla Fbı lık vardı dimi senin gençlikte
O çok takip ederdi bugün değil 1 2 hafta önceki olayİyide adamın esrefin rölünde hiç mesajı yok nasıl ödül düştü ona
Won mu Allah AllahMaç won bu arada ne güzel hiç maçı konuşmadık kendiliğinden geldi puhaha
won be wonMaç won bu arada ne güzel hiç maçı konuşmadık kendiliğinden geldi puhaha
Geçmiş olsunBilmiyorum ki bi titrrme vardı ateşim düşmüyodu. Düşün 5 saat rolle normalde 200 mesaj yazardım 50 tane anca yazabildim 🤣
Senden çok daha iyi tanıyorum onu İnan ki, 2 yıl önceden sinyal atardı bana. Yolda kaldım diyeDehşet tehlikeli biri
Attinmi peki hicSenden çok daha iyi tanıyorum onu İnan ki, 2 yıl önceden sinyal atardı bana. Yolda kaldım diye
İmkanı yok benden iyi tanimanaSenden çok daha iyi tanıyorum onu İnan ki, 2 yıl önceden sinyal atardı bana. Yolda kaldım diye