- 11,265
- 1,594
- 113
NerdeAttinmi peki hic
NerdeAttinmi peki hic
Bırak palavrayı paran var diye yorumladım nerde görsem anlarımBilmiyorum ki bi titrrme vardı ateşim düşmüyodu. Düşün 5 saat rolle normalde 200 mesaj yazardım 50 tane anca yazabildim 🤣
Yanlız dayı daha eski tanıyordur rahat vardır 5 senesi burdan önceki yerden diyeyim.Senden çok daha iyi tanıyorum onu İnan ki, 2 yıl önceden sinyal atardı bana. Yolda kaldım diye
Dayı eski forumculardanYanlız dayı daha eski tanıyordur rahat vardır 5 senesi burdan önceki yerden diyeyim.
Maşallah Ferdi bütün platformlarda. Çok uluslu şirlet gibi mübarekYanlız dayı daha eski tanıyordur rahat vardır 5 senesi burdan önceki yerden diyeyim.
Oha aw nasıl aklına gelmiş puahhaha2 yıl önce askerdeyim arkadaşımın parasını çaldım komutana şikayet edecek kurban olam demisti aklıma o geldi
Sen benide tanırsınYanlız dayı daha eski tanıyordur rahat vardır 5 senesi burdan önceki yerden diyeyim.
tebrikler yoldaşİnşallah öderler hızlıca. Daha da tövbe abi bu siteyeEkli dosyayı görüntüle 949065
Ferdinin herhangi bir canlıdan para almadığını görülmemiş bir şeydirAttinmi peki hic
Len neler neler varOha aw nasıl aklına gelmiş puahhaha
İnşallah öderlerİnşallah öderler hızlıca. Daha da tövbe abi bu siteyeEkli dosyayı görüntüle 949065
öder makro bu reisİnşallah öderler hızlıca. Daha da tövbe abi bu siteyeEkli dosyayı görüntüle 949065
Canım meyve suyu istedi alamadım bugünBırak palavrayı paran var diye yorumladım nerde görsem anlarım
Farklı bi forumun sahibini bile tokatladı ne dionFerdinin herhangi bir canlıdan para almadığını görülmemiş bir şeydir
Hele bir tane daha şöyle ihtiyarLen neler neler var
Ferdi diye diye ferdi yaptılar adınıda üstünüde alınmaz kiMaşallah Ferdi bütün platformlarda. Çok uluslu şirlet gibi mübarek
Puahha sevdim la bunu birde @sinancan yeni knkim alpacino sinan puahaFerdinin herhangi bir canlıdan para almadığını görülmemiş bir şeydir