- 842
- 518
- 93
KARDEŞ burnu UZUN olanın şeyide UZUN olur o YÜZDEN dikkat et miyyaklarsin sonraBurnu uzunmuş arkadasin
KARDEŞ burnu UZUN olanın şeyide UZUN olur o YÜZDEN dikkat et miyyaklarsin sonraBurnu uzunmuş arkadasin
Kaybol buedanKARDEŞ burnu UZUN olanın şeyide UZUN olur o YÜZDEN dikkat et miyyaklarsin sonra
2 kilo ceviz bir tutam kuşburnu bir tutam tarçın bir tutam zencefil 😁Yumurtalı ıspanak tarifi alabilir miyim, bilenler?
Doğru görüyorsun dostum. Bende kendimi iyi görmüyorumDostum seni hiç iyi görmüom bu aralar hayır olsun 😆😆😆
Gaflet uykusundan yeni uyandım. 3 vakti kaçırmışım. Allah affetsin. Kazayı kılıp geliyorum dost@Malatyali44 @vurucu999 bizimde dostlarımız var haa onlarda gelsin
Kafası ancak bunlara basıyor işte ErhanımKaybol buedan
Eyvah eyvah acil tovbe et hocamGaflet uykusundan yeni uyandım. 3 vakti kaçırmışım. Allah affetsin. Kazayı kılıp geliyorum dost
Koparirim onun kafasınıKafası ancak bunlara basıyor işte Erhanımboş geç
Alıp almamak sana kalmış NE kiziyonKaybol buedan
Seni bu sstten sonrs çok para mutlu eder 😆Doğru görüyorsun dostum. Bende kendimi iyi görmüyorum
Okuz pokuz bi varız bi yokuzKaybol buedan
Valla yalan yok 1-2 yıl önceki rollerin bile tadı başkaydı. Birinden para olmazsa diğerinde mutlaka olurdu. Şimdi hem herkes aynı anda parasız hem roller tatsız tuzsuzÇözüm bulmak lazım cidden suan konuda kac kisi varsa silkele 500 cikmaz
Ban yemeye değmezzzzz amacı bu sallKoparirim onun kafasını
Pardon sana etiket atmayi unuttum dost özür diliyorum pauhaOkuz pokuz bi varız bi yokuz
Sanırım hepimizi mutlu eder 😅😅Seni bu sstten sonrs çok para mutlu eder 😆
İş mi atıyor adaşKaybol buedan
Operatörler bu adam küfür ediyor #shellak #diymindKARDEŞ burnu UZUN olanın şeyide UZUN olur o YÜZDEN dikkat et miyyaklarsin sonra
He böyle kışkırtmaya gelme erhanımYa kaybol alıntı yapma
One laa puahaHe böyle kışkırtmaya gelme erhanım
Enişte hatırladı o geceyi blackmamba yapmıştıİş mi atıyor adaş