- 24,732
- 26,072
- 113
Neyse görmemiş olalım
Uğursuzluk varKankam saglik olsun
Neyse görmemiş olalım
Uğursuzluk varKankam saglik olsun
Maça guvendik siparişi verdik şimdi yandık isteTahir kelle paça içsen iyiydi gece bu maça alt yerine 😆😆
Kuryeye dolaş gel deMaça guvendik siparişi verdik şimdi yandık iste
Bana yok mu tahir 🤣🤣
Sigara içmeye diye çıkıp kaçtım atlattık bugün de ölmedikKuryeye dolaş gel de
Siparişe notunu düşeydin
Roll parası çıkmazsa sipariş iptal diye 😆😆😆
@Barrios roll yapacakUlan nasıl yani herkes mi düşman bana, kimseye mi iliğimiz dokunmadı da hiç etiketlerde yokux
Katrilyonum olsa yapmam@Barrios roll yapacak
Niye 😄Katrilyonum olsa yapmam
Haketmiyorsunuz çünküNiye 😄
Eşref uyanır 2 saat sonra yapar@Enişte rol yap dün ödül vermediniz bana herkes aldı
Herkez kendi adamları arasında döndürüyor o yüzden kimseye vermeyin almayın dost 😌 bırak kim ne yaparsa yapsınUlan nasıl yani herkes mi düşman bana, kimseye mi iyiliğimiz dokunmadı da hiç etiketlerde yokux
6.5 üst üçlük atar kımseye ulasmıcam konularını ozledık beUlan nasıl yani herkes mi düşman bana, kimseye mi iyiliğimiz dokunmadı da hiç etiketlerde yokux
Ben dun attim puhwwUlan nasıl yani herkes mi düşman bana, kimseye mi iyiliğimiz dokunmadı da hiç etiketlerde yokux
Daha da sert olacağım bundan sonra6.5 üst üçlük atar kımseye ulasmıcam konularını ozledık be
Ya bi gitDaha da sert olacağım bundan sonra
Dün o kadar takibim vardı ilk rolde almayanlar verilecek denildi yine de verilmedi konuşunca haksız çıkarıyorlar. Senin dediğin kısmen doğruHerkez kendi adamları arasında döndürüyor o yüzden kimseye vermeyin almayın dost 😌 bırak kim ne yaparsa yapsın
Erhooo zapla rollkeeeYa bi git