- 22,190
- 28,424
- 113
vecnanın bi tokatcılıgını gormedım bende vallaHayır be başka biri vecna parayı vurdu burda milletle mi uğraşacak bastı gitti
ama durumlar kötü sanırım
en son 2 ay olmuştur konuşalı yok falan diyodu
vecnanın bi tokatcılıgını gormedım bende vallaHayır be başka biri vecna parayı vurdu burda milletle mi uğraşacak bastı gitti
Gelsin miLaz ne zaman rol geliyor 😂
Gelsin be agaGelsin mi
Kanka para gerı gelmısmı baksana ıbanda haraket yok puahajMetine artık borcu yok ödendi.
Başka varmi bildiğiniz.
AleykümselamSelamün aleyküm
Ey cemaatin müslimin
Koftehor kaptın cukkayiKanka para gerı gelmısmı baksana ıbanda haraket yok puahaj
manifest dinle geçerDayılar Eşref abide gelmiyor yine bulamadık bu gün korner kuponu yaptık bugün geldi ben böyle şansın ya AMK
Roll için musaitiz@VECNA da para yoksa kardeşi olarak burdayım sınırsız kredi,
Sorun yok görüşüyorum merak etmeyin herşey yolunda
Yok onlar bize göre değil manifest nedir sen dinle benim yerimemanifest dinle geçer
Gelsin para lazım LazoğluGelsin mi
Bir daha yazıklar olsun diyip bu kez cidden gidiyorum görüşürüz dostKoftehor kaptın cukkayi
Anasini satım durun Allah aşkına durun Kalbim duracak gülmekten direk Yapıştırmış a*Kanka para gerı gelmısmı baksana ıbanda haraket yok puahaj
Rollenelimmm miyavv dşdşşdş@VECNA da para yoksa kardeşi olarak burdayım sınırsız kredi,
Yav ozan dur ban yedırcem zorla gunde 3 tl kenara koysa cekılısı oderdı bu zamana kadar puajaj@VECNA da para yoksa kardeşi olarak burdayım sınırsız kredi,
😂😂.. karmayankar 2Roll için musaitiz
Hani biz de kardeştik@VECNA da para yoksa kardeşi olarak burdayım sınırsız kredi,
Görüşürüz kardeşim bende giderim duramam buralardaBir daha yazıklar olsun diyip bu kez cidden gidiyorum görüşürüz dost