- 21,915
- 12,703
- 113
Kısmet benide cagirirmiydinkeşke bunu gordugumde golden 15 orandan basaydım viski içiyordu m şimdi işten de rapor alırdım
Kısmet benide cagirirmiydinkeşke bunu gordugumde golden 15 orandan basaydım viski içiyordu m şimdi işten de rapor alırdım
Bu arkadaşın kafada var herhalde kendisi onsa ile kazanır diyor kendi dediğine bakmıyor benim dediğime bakıyorKısmet benide cagirirmiydin
Kime dedin senBu arkadaşın kafada var herhalde kendisi onsa ile kazanır diyor kendi dediğine bakmıyor benim dediğime bakıyor
Lan kırık 10 sayı yener diyen kimdikeşke bunu gordugumde golden 15 orandan basaydım viski içiyordu m şimdi işten de rapor alırdım
O kendini biliyorKime dedin sen
İkimizin dedigıde yattı ben 10 fark dedım sen 4 kazanmıs gıbı konusma spıdermanBu arkadaşın kafada var herhalde kendisi onsa ile kazanır diyor kendi dediğine bakmıyor benim dediğime bakıyor
Ayıptır kavga etmeyinO kendini biliyor
Ooooo kral adam neyapiyonS a Geçmiş olsun Eşref
guvenılır sıte bonus derken burayı gordum kötü mü etık gardaş😅 rollıng falan ne anlamam ama ayak uydurmaya calısıyom calısmaktan gıremıyom arada bakık dururm guzelSen nereden düştün bura
Ben sana anlatirim sonra bu form piyasanın en büyüğü bence güzel vaktin geçer güzel arkadaşlıklar kurarsın iyi etmissinguvenılır sıte bonus derken burayı gordum kötü mü etık gardaş😅 rollıng falan ne anlamam ama ayak uydurmaya calısıyom calısmaktan gıremıyom arada bakık dururm guzel
500 arıyorum bay jonti'den çekim yapacağımOoooo kral adam neyapiyon
ikimizin dedigı de yatı gardaş ben 10 fark dedım sen 4 dedin diye daha mı zeki oldun gardaş cozemedım sonucta para kaybetıkO kendini biliyor
Ne veriydiki abi ora500 arıyorum bay jonti'den çekim yapacağım
Salla kazan 75 TL'yi 1000 lira Yaptım 500 TL yatırım istiyor Bir kere çevirip bin lira çekeceğimNe veriydiki abi ora
Sagol varol gardaş öyle çok gıremesem de arada gırer selam verırım hayırlı sabahlarınız olsun acemıyık gormezden gelınBen sana anlatirim sonra bu form piyasanın en büyüğü bence güzel vaktin geçer güzel arkadaşlıklar kurarsın iyi etmissin
Estagfurallah her daim bekleriz sen boşver sonerSagol varol gardaş öyle çok gıremesem de arada gırer selam verırım hayırlı sabahlarınız olsun acemıyık gormezden gelın
Abi valla kurusum yok akşamki sigara paramda yok olsa atardim maksat işin gorulsunSalla kazan 75 TL'yi 1000 lira Yaptım 500 TL yatırım istiyor Bir kere çevirip bin lira çekeceğim