- 40,992
- 31,777
- 113
Şimdi ben açıyorum zengin oluyoruzBen açtım iyide gitti kupon kaybettim dagıtacagım arkadaşta belliiydi
Şimdi ben açıyorum zengin oluyoruzBen açtım iyide gitti kupon kaybettim dagıtacagım arkadaşta belliiydi
Durumu açıkladım ya Kara dostmarley keskin okocha da açmadı henüz ben ve janjavilan actık sadece![]()
Güzel olmuş abi 80 i nerde bununNiye kardeş olmuş işte
len hem yetim hem oksuz hem dulum 3u bir arada 😂😂Forumda yetimler sofrasından bugün nasiplenmeyen ben kaldım herhalde kfhhshsh 😆😆
İnşallah kardeşim sen kazan daŞimdi ben açıyorum zengin oluyoruz
Zengin oluyoruz ( 33 saniye )Şimdi ben açıyorum zengin oluyoruz
Kaderimize yenilmiş bahtımıza küsmüşüzForumda yetimler sofrasından bugün nasiplenmeyen ben kaldım herhalde kfhhshsh 😆😆
Senin işin daha zor abi sana avrat bulalım en azından 2 si 1 arada takıl 😀😀😀len hem yetim hem oksuz hem dulum 3u bir arada 😂😂
UnutmuşumGüzel olmuş abi 80 i nerde bunun
Zamanında her seferinde açtık da noldu. Bana kimse liste varken roll aç demedi. Parayı atan roll açacaksınız demedimarley keskin okocha da açmadı henüz ben ve janjavilan actık sadece![]()
Olay bu @haylan06Kaderimize yenilmiş bahtımıza küsmüşüz
doğrusunu unuttumKaderimize yenilmiş bahtımıza küsmüşüz
valla dost roll şartlıydı bugün bilgin vardır sanıyordumZamanında her seferinde açtık da noldu. Bana kimse liste varken roll aç demedi. Parayı atan roll açacaksınız demedi
Güceniyorduk eskiden artık küstük elveda Lo sientooodoğrusunu unuttum
Aynen Johnny sins kardeşimGüceniyorduk eskiden artık küstük elveda Lo sientooo
Benide not al bende açmadımHepsini not aldık reis arka planda
ne dion la gece geceGüceniyorduk eskiden artık küstük elveda Lo sientooo
Kutsal cumarteside bitti Soyulmuş pazar kötü başladıAynen Johnny sins kardeşim