Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 / Kasa 40k Hedef 120k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,192
6,307
113
Ben ederim pquhq yalakalık için değil odul den bağımsız konuşuyorum ben şahsen seviyorum o yüzden takip ederim bostaysam eger
Yok ya eşref rolüne zaten çok nadir takip ediyorum boştum akşamdan beri öle geldi yoksa 500 1 k para umurumda değil güzel sohbet oluyor

armibjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,554
819
113
@EşrefTEK80 😃😃😃😃
Bundan sonra bunun ödüllerini bana gönder
Benimde 1 tlm yok ama maddi durumumu ayarlayamamam bana yazar :)
Ben hep odul kazanma sansim oldugu icin hemde takip etmeyi sevdigim icin takip ediyorum lakin isin icine nba girerse analiz bakimindan gercekten yardimci olabilecegimide dusunuyorum

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,300
54,115
113
Sen gardasim usta. Adamın hasısın sen. Harbi adamsın eyvallah
Dostum forumda sevdiğim 5 10 adam var zaten hangisi konu acsa odul den bağımsız takip ederim zaten onun dışında kimsenin rolüne felan da katılmam hem muhabbet olsun hem zaman geçiyor yoksa ne paralar kazanıyoruz ole parayi sevsek kolay kolay dibi görmezdim bazen parayi sıfırlamak için slot oynarım pauah sen milletin dediklerine aldırış etme sen kendi bidligin yoldan devam et

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,508
37,776
113
Benimde 1 tlm yok ama maddi durumumu ayarlayamamam bana yazar :)
Ben hep odul kazanma sansim oldugu icin hemde takip etmeyi sevdigim icin takip ediyorum lakin isin icine nba girerse analiz bakimindan gercekten yardimci olabilecegimide dusunuyorum
Vallahi anlamadım ne dediğini burada

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,192
6,307
113
Bu rolü takip eden adamlar akşam ödül aldı bir ara geldiler katılım vs varmı yazan gördüm ya parası biten buraya geliyor saçma işte o yüzden böle uzun rolleri bakmıyorum bile çünkü eşrefin parası için geliyor çoğu

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,508
37,776
113
Dostum forumda sevdiğim 5 10 adam var zaten hangisi konu acsa odul den bağımsız takip ederim zaten onun dışında kimsenin rolüne felan da katılmam hem muhabbet olsun hem zaman geçiyor yoksa ne paralar kazanıyoruz ole parayi sevsek kolay kolay dibi görmezdim bazen parayi sıfırlamak için slot oynarım pauah sen milletin dediklerine aldırış etme sen kendi bidligin yoldan devam et
Tamam ben de onu diyorum işte içinden gelirse sana ödül atmak bana atsın😀🤣

Karamsar34

Forum Yetkisizi 🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,806
929
113
Yav esref reis diger rolleri takip etmek icimden gelmiyor burayi aktif tuttum canim sikildi cidden hosgeldin 😅 acayip sardin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...