İçinden geçer desemmOly 3 farkla maçı kazanır mı dostlar? Eurolig sıkı takip eden var mı
Abartmış olmam,,
İçinden geçer desemmOly 3 farkla maçı kazanır mı dostlar? Eurolig sıkı takip eden var mı
Uste yonelmek daha dogru gibi geldi muhtemelen kazanir ama ust daha garanti geldi banaOly 3 farkla maçı kazanır mı dostlar? Eurolig sıkı takip eden var mı
Ben bir kere takip ettim 7 saat sürdü o günden beri takip etmedim 😆😆Akşam gece geldik takip ettik sonra o yattı uyudu bişiler oldu arada kalktık öğlen başladık yattık battık çıktık 😆
Ben ederim pquhq yalakalık için değil odul den bağımsız konuşuyorum ben şahsen seviyorum o yüzden takip ederim bostaysam egerEşrefin rolü takip eden 10 saati göze alsın dost
😆😆
Adam yatıo kalkıo kupon yapıo
@EşrefTEK80 😃😃😃😃Ben ederim pquhq yalakalık için değil odul den bağımsız konuşuyorum ben şahsen seviyorum o yüzden takip ederim bostaysam eger
Sen gardasim usta. Adamın hasısın sen. Harbi adamsın eyvallahBen ederim pquhq yalakalık için değil odul den bağımsız konuşuyorum ben şahsen seviyorum o yüzden takip ederim bostaysam eger
La ben salağım salak olmasan zaten parasız kalmam 120 betten farm yaparsam bole parasız kalırım puaha@EşrefTEK80 😃😃😃😃
Bundan sonra bunun ödüllerini bana gönder
Hahah@EşrefTEK80 😃😃😃😃
Yok ya eşref rolüne zaten çok nadir takip ediyorum boştum akşamdan beri öle geldi yoksa 500 1 k para umurumda değil güzel sohbet oluyorBen ederim pquhq yalakalık için değil odul den bağımsız konuşuyorum ben şahsen seviyorum o yüzden takip ederim bostaysam eger
Hadi gelsin şurasıSen gardasim usta. Adamın hasısın sen. Harbi adamsın eyvallah
Benimde 1 tlm yok ama maddi durumumu ayarlayamamam bana yazar@EşrefTEK80 😃😃😃😃
Dostum forumda sevdiğim 5 10 adam var zaten hangisi konu acsa odul den bağımsız takip ederim zaten onun dışında kimsenin rolüne felan da katılmam hem muhabbet olsun hem zaman geçiyor yoksa ne paralar kazanıyoruz ole parayi sevsek kolay kolay dibi görmezdim bazen parayi sıfırlamak için slot oynarım pauah sen milletin dediklerine aldırış etme sen kendi bidligin yoldan devam etSen gardasim usta. Adamın hasısın sen. Harbi adamsın eyvallah
Vallahi anlamadım ne dediğini buradaBenimde 1 tlm yok ama maddi durumumu ayarlayamamam bana yazar
Ben hep odul kazanma sansim oldugu icin hemde takip etmeyi sevdigim icin takip ediyorum lakin isin icine nba girerse analiz bakimindan gercekten yardimci olabilecegimide dusunuyorum
Tamam ben de onu diyorum işte içinden gelirse sana ödül atmak bana atsın😀🤣Dostum forumda sevdiğim 5 10 adam var zaten hangisi konu acsa odul den bağımsız takip ederim zaten onun dışında kimsenin rolüne felan da katılmam hem muhabbet olsun hem zaman geçiyor yoksa ne paralar kazanıyoruz ole parayi sevsek kolay kolay dibi görmezdim bazen parayi sıfırlamak için slot oynarım pauah sen milletin dediklerine aldırış etme sen kendi bidligin yoldan devam et
Kimlerrr gelmisssToparlayalim geri 😀Ekli dosyayı görüntüle 955610
Icindem gececekOly 3 farkla maçı kazanır mı dostlar? Eurolig sıkı takip eden var mı
Sert savunma olurIcindem gececek
Vallahi anlamadım ne dediğini burada
Bu forumda nba dendigi zaman akla ilk gelen insan olmak istiyorumVallahi anlamadım ne dediğini burada