Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 / Kasa 5k Hedef 25k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,999
9,078
113
78-76

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
56,924
18,977
113
4 sene ekmek davası verdin burda en iyi sen bilirsin taki millet artık illallah dedi sağda solda laf söyledi sonra aklın başına geldi Marley itin götüne sokmadı mı seni niye mülayim Marley ayrı dedin paragrafta
Neden para alışverişi bitti deyip 1500 ü görünce mesajı silip utandın almaya bedofa roll yapsın diye sinyal yaptın akıllı ol bunlardan 2 kuruş almayacaksın 200 tl atarsa sana ağzına geleni söyler
Marleyle helallestik simdi takip edecem senle metine inat 1500 u alip bedofa roll yaptiracam batan maclara bastiracam 1500 luk drrdim yok cok sukur kod modlarls gecinirim simdiden kodlara bakiyordum sen rahat ol

fatihgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,024
2,378
113
4 sene ekmek davası verdin burda en iyi sen bilirsin taki millet artık illallah dedi sağda solda laf söyledi sonra aklın başına geldi Marley itin götüne sokmadı mı seni niye mülayim Marley ayrı dedin paragrafta
Neden para alışverişi bitti deyip 1500 ü görünce mesajı silip utandın almaya bedofa roll yapsın diye sinyal yaptın akıllı ol bunlardan 2 kuruş almayacaksın 200 tl atarsa sana ağzına geleni söyler
Reis tamam uzatmayın.gitmeyin üstüne.belliki canı sıkkın Sinan'ın.yoksa kötü niyetli biri deil Sinan.

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,999
9,078
113
3 dakika kaldı

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,482
100,041
113
Marleyle helallestik simdi takip edecem senle metine inat 1500 u alip bedofa roll yaptiracam batan maclara bastiracam 1500 luk drrdim yok cok sukur kod modlarls gecinirim simdiden kodlara bakiyordum sen rahat ol
Bırak bu ayakları koskoca 4 sene sana para da attık senin maymun kafa belli ki unutuyor geçmişi lavuga bak bi tane 250 tl para attı geçen konuda cesaret buldu sen değil kralın gelsin herkesin ne bok yediğini biliyorum ben

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,999
9,078
113
78 78

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
56,924
18,977
113
Bırak bu ayakları koskoca 4 sene sana para da attık senin maymun kafa belli ki unutuyor geçmişi lavuga bak bi tane 250 tl para attı geçen konuda cesaret buldu sen değil kralın gelsin herkesin ne bok yediğini biliyorum ben
Sen nasil dusunuyorsan eniste ben espirisine seni kattim maksat senin icindeki karin agrisini da goreyim diye hala laf atip herkesi kirli kendini temiz gosteriyon kumar aleminde hepimiz kirliyiz neyse dayi eyvallah buna da

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,396
16,418
113
Kızılyıldız savunsa bi iki hücum yeter de yiyor paso

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,999
9,078
113
79-78

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,482
100,041
113
Sen nasil dusunuyorsan eniste ben espirisine seni kattim maksat senin icindeki karin agrisini da goreyim diye hala laf atip herkesi kirli kendini temiz gosteriyon kumar aleminde hepimiz kirliyiz neyse dayi eyvallah buna da
Hadi lan ordan listeye almadı diye düşman oldun adama yok ben yazmam insanlardan para istemem yok ben öyleyim yok ben böyleyim al bir listeye almadı 2 paragraf döküldün
Bırakın bu ayakları Dmden istemem diyen herkesi biliyoruz parasız kaldığı an kuduz köpek gibi millete saldırıyorsunuz

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
56,924
18,977
113
Ki ayrica 1500 den sonra yazsim yaziyi ama @EşrefTEK80 dostum dmden onceki gunlerin yanlis anlasilmasini anlattik konuyu cozdu beni kirma gel illa takip et dedi oyle sildim neyse role devam

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,439
6,636
113
Yaşını başını almış adamsın yazık be kardeşim için fesatmiş. Mülayim bu adama rol açtırdığında kendi payına düşenin 3/4 nu dagitti. Ben 2018 den beri buradayım 14-15 kişilik dağıtım listesi görmedim azcik emeğe saygı be kardeşim. @sinansrml63 Sinan gel meydanı iş bilmeyen adamlara birakma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...