- 8,024
- 2,378
- 113
78-76
Marleyle helallestik simdi takip edecem senle metine inat 1500 u alip bedofa roll yaptiracam batan maclara bastiracam 1500 luk drrdim yok cok sukur kod modlarls gecinirim simdiden kodlara bakiyordum sen rahat ol4 sene ekmek davası verdin burda en iyi sen bilirsin taki millet artık illallah dedi sağda solda laf söyledi sonra aklın başına geldi Marley itin götüne sokmadı mı seni niye mülayim Marley ayrı dedin paragrafta
Neden para alışverişi bitti deyip 1500 ü görünce mesajı silip utandın almaya bedofa roll yapsın diye sinyal yaptın akıllı ol bunlardan 2 kuruş almayacaksın 200 tl atarsa sana ağzına geleni söyler
Reis tamam uzatmayın.gitmeyin üstüne.belliki canı sıkkın Sinan'ın.yoksa kötü niyetli biri deil Sinan.4 sene ekmek davası verdin burda en iyi sen bilirsin taki millet artık illallah dedi sağda solda laf söyledi sonra aklın başına geldi Marley itin götüne sokmadı mı seni niye mülayim Marley ayrı dedin paragrafta
Neden para alışverişi bitti deyip 1500 ü görünce mesajı silip utandın almaya bedofa roll yapsın diye sinyal yaptın akıllı ol bunlardan 2 kuruş almayacaksın 200 tl atarsa sana ağzına geleni söyler
Bırak bu ayakları koskoca 4 sene sana para da attık senin maymun kafa belli ki unutuyor geçmişi lavuga bak bi tane 250 tl para attı geçen konuda cesaret buldu sen değil kralın gelsin herkesin ne bok yediğini biliyorum benMarleyle helallestik simdi takip edecem senle metine inat 1500 u alip bedofa roll yaptiracam batan maclara bastiracam 1500 luk drrdim yok cok sukur kod modlarls gecinirim simdiden kodlara bakiyordum sen rahat ol
Sinan tamam kapatın konuyu kardeşim.Marleyle helallestik simdi takip edecem senle metine inat 1500 u alip bedofa roll yaptiracam batan maclara bastiracam 1500 luk drrdim yok cok sukur kod modlarls gecinirim simdiden kodlara bakiyordum sen rahat ol
Sen nasil dusunuyorsan eniste ben espirisine seni kattim maksat senin icindeki karin agrisini da goreyim diye hala laf atip herkesi kirli kendini temiz gosteriyon kumar aleminde hepimiz kirliyiz neyse dayi eyvallah buna daBırak bu ayakları koskoca 4 sene sana para da attık senin maymun kafa belli ki unutuyor geçmişi lavuga bak bi tane 250 tl para attı geçen konuda cesaret buldu sen değil kralın gelsin herkesin ne bok yediğini biliyorum ben
Sinan uzatma kardeş be para konusu boşSen nasil dusunuyorsan eniste ben espirisine seni kattim maksat senin icindeki karin agrisini da goreyim diye hala laf atip herkesi kirli kendini temiz gosteriyon kumar aleminde hepimiz kirliyiz neyse dayi eyvallah buna da
Hadi lan ordan listeye almadı diye düşman oldun adama yok ben yazmam insanlardan para istemem yok ben öyleyim yok ben böyleyim al bir listeye almadı 2 paragraf döküldünSen nasil dusunuyorsan eniste ben espirisine seni kattim maksat senin icindeki karin agrisini da goreyim diye hala laf atip herkesi kirli kendini temiz gosteriyon kumar aleminde hepimiz kirliyiz neyse dayi eyvallah buna da
Ki ayrica 1500 den sonra yazsim yaziyi ama @EşrefTEK80 dostum dmden onceki gunlerin yanlis anlasilmasini anlattik konuyu cozdu beni kirma gel illa takip et dedi oyle sildim neyse role devamBırak bu ayakları koskoca 4 sene sana para da attık senin maymun kafa belli ki unutuyor geçmişi lavuga bak bi tane 250 tl para attı geçen konuda cesaret buldu sen değil kralın gelsin herkesin ne bok yediğini biliyorum ben
Yaşını başını almış adamsın yazık be kardeşim için fesatmiş. Mülayim bu adama rol açtırdığında kendi payına düşenin 3/4 nu dagitti. Ben 2018 den beri buradayım 14-15 kişilik dağıtım listesi görmedim azcik emeğe saygı be kardeşim. @sinansrml63 Sinan gel meydanı iş bilmeyen adamlara birakma4 sene ekmek davası verdin burda en iyi sen bilirsin taki millet artık illallah dedi sağda solda laf söyledi sonra aklın başına geldi Marley itin götüne sokmadı mı seni niye mülayim Marley ayrı dedin paragrafta