- 32,774
- 12,236
- 113
81/78
Adam ol sana sadece espirisine takıldık bunca zaman hiç para ile ilgili öyle böyle demedik geçmişte de 10 kişi üstüne geldi görmezden geldik anlayış gösterdik başkasıyla karıştırma beni hepsiyle küser sonra beni görürsün yine devam et kestim senle sohbetiKi ayrica 1500 den sonra yazsim yaziyi ama @EşrefTEK80 dostum dmden onceki gunlerin yanlis anlasilmasini anlattik konuyu cozdu beni kirma gel illa takip et dedi oyle sildim neyse role devam
Yahu sen ne anlatiyon arkadas artik lutfen kendi isine bak dayicim adam 6 gundur gel takip et diyor sonra rol yap diyordu 1500 den onve zaten papel istiyordu ben roll yap lafina irite oldum megerse roll icin ayri atacakmis yanlis anlasilma vardi onceki gubler icinde gelip anlatti sorun cozuldu hala liste diyon adam bana listeden once roll yap demis neyse artik birvirimizi etiketlemiyek adama iyice ayip oldu sen takip et ben takipsiz odulumu alacam zaten 👍Hadi lan ordan listeye almadı diye düşman oldun adama yok ben yazmam insanlardan para istemem yok ben öyleyim yok ben böyleyim al bir listeye almadı 2 paragraf döküldün
Bırakın bu ayakları Dmden istemem diyen herkesi biliyoruz parasız kaldığı an kuduz köpek gibi millete saldırıyorsunuz
Zor kanka hiç savunamadı ama umarım uzarUzar umarın
Büyük yazayım KARI GİBİ AĞLAYACAK ADAM PARA BİTİNCE ÇİRFEFLEŞECEK MİLLETE SALDIRICAK ADAM PARA DAĞITMASIN KENDİME PED ALSIN O PARAYLAYaşını başını almış adamsın yazık be kardeşim için fesatmiş. Mülayim bu adama rol açtırdığında kendi payına düşenin 3/4 nu dagitti. Ben 2018 den beri buradayım 14-15 kişilik dağıtım listesi görmedim azcik emeğe saygı be kardeşim. @sinansrml63 Sinan gel meydanı iş bilmeyen adamlara birakma
Sinan uzatma sen de istersen bak her gece 3 ayrı roll takip ediyosun ettiğin lafa bakYahu sen ne anlatiyon arkadas artik lutfen kendi isine bak dayicim adam 6 gundur gel takip et diyor sonra rol yap diyordu 1500 den onve zaten papel istiyordu ben roll yap lafina irite oldum megerse roll icin ayri atacakmis yanlis anlasilma vardi onceki gubler icinde gelip anlatti sorun cozuldu hala liste diyon adam bana listeden once roll yap demis neyse artik birvirimizi etiketlemiyek adama iyice ayip oldu sen takip et ben takipsiz odulumu alacam zaten 👍
Nasılsın kardaşımYaşını başını almış adamsın yazık be kardeşim için fesatmiş. Mülayim bu adama rol açtırdığında kendi payına düşenin 3/4 nu dagitti. Ben 2018 den beri buradayım 14-15 kişilik dağıtım listesi görmedim azcik emeğe saygı be kardeşim. @sinansrml63 Sinan gel meydanı iş bilmeyen adamlara birakma
Enişte sal boşver ne gerek var yavBüyük yazayım KARI GİBİ AĞLAYACAK ADAM PARA BİTİNCE ÇİRFEFLEŞECEK MİLLETE SALDIRICAK ADAM PARA DAĞITMASIN KENDİME PED ALSIN O PARAYLA
Ya kral ayıp ediyorsun adamın hakkını yeme konuyu başka yere çekiyorsun sonra yazdıklarına uzulursunBüyük yazayım KARI GİBİ AĞLAYACAK ADAM PARA BİTİNCE ÇİRFEFLEŞECEK MİLLETE SALDIRICAK ADAM PARA DAĞITMASIN KENDİME PED ALSIN O PARAYLA