- 16,201
- 3,171
- 113
önemsiz biriymis dostKime kızdın yine
önemsiz biriymis dostKime kızdın yine
Boşver keskin sirke küpüne zarar. Sinirlenmek sadece sana zarar verir, gül geç.Yok muhterem önemsiz biri
Eyw hocam teşekkürlerBoşver keskin sirke küpüne zarar. Sinirlenmek sadece sana zarar verir, gül geç.
hocam gece gece de gülmeyelim arkadaa peder uyuyor simdi kafamda ağrır olmazBoşver keskin sirke küpüne zarar. Sinirlenmek sadece sana zarar verir, gül geç.
Peder beye selam rolle devam o haldehocam gece gece de gülmeyelim arkadaa peder uyuyor simdi kafamda ağrır olmaz
offff aleyküm selamm füze atsaydınPeder beye selam rolle devam o halde
Hani nerede göremiyorumGeldi eşref
HaniGeldi eşref
hoca sevilmezmi ya valla bende 0 ım olsa atardımHoca senin durumun kötüymüş o gün bir yerden duydum ama ona rağmen bizi güldürdün inan param olsa sana şuan atardım tek 90 lira var hesabta tumbette pic ettim parayı istersen atarım sana sigara filan al sevdim seni cok
Hocam Allah'ın rahmeti peygamberlerin kelamı senon üzerine olsun insHani nerede göremiyorum
Allah Ahmeti basımızdaan eksik etmesin hocam aminHocam Allah'ın rahmeti peygamberlerin kelamı senon üzerine olsun ins
Durumlar gelip geçicidir dost, adamlık baki kalır. Düşüncen icin teşekkür ederim yine de. Gerek yok böyle şeylere. Para bir gün var bir gün yok. Varlığında da yokluğunda da aynı kalabilenlere selam olsun diyip normal muhabbete devam edelim.Hoca senin durumun kötüymüş o gün bir yerden duydum ama ona rağmen bizi güldürdün inan param olsa sana şuan atardım tek 90 lira var hesabta tumbette pic ettim parayı istersen atarım sana sigara filan al sevdim seni cok
Kb bakma hocam kirdiysan özür dilerimDurumlar gelip geçicidir dost, adamlık baki kalır. Düşüncen icin teşekkür ederim yine de. Gerek yok böyle şeylere. Para bir gün var bir gün yok. Varlığında da yokluğunda da aynı kalabilenlere selam olsun diyip normal muhabbete devam edelim.
Bol şans
Bol şans