Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 6K Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berdus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,793
1,563
113
Az önceki rolde yaşananlar için kusura bakmayın dostlar. @Başkan konuya müdahil olup sorunu çözdü kendine teşekkür ederim. Başarılı olursak az önceki rolde ki 3 dost ile beraber 8 kişiye ödül verelim. Az önce ki 3 dost her ihtimal ve sonuçta ödülünü alacak. Ayrıca konularımda tartışma yada huzur bozma durunlari olursa direk bildireceğim haberiniz olsun.
Bol şanslar Eşref reis 👍

Benimsansim25

SenAhSen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,289
1,096
113
Koskoca çeyrek 12 sayı var mı bole bişe

yldrm28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,895
3,239
113
Naptılar nettiler atmadilae

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,396
16,418
113
Sağlık olsun eşref hoca. Acele etme istersen akşamı bekle ya da bugün ara ver. Şans kaçtı seri bozuldu

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,266
10,103
113
Kardeşim 5 dakıka vardı rahat gelir gibi görünüyordu nedeyecektim barem 81 di şey ni deseydim yatar bu gelmez mi adamın moral motivasyonunu neden bozayım sizde bir garipsiniz
Forumun gizli yasağıdır o kurallarda yer almaz. Gelmeden won denmez rahat gelir gibi şeyler denmez uğursuzluğa delalettir

Benimsansim25

SenAhSen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,289
1,096
113
Kardeşim 5 dakıka vardı rahat gelir gibi görünüyordu nedeyecektim barem 81 di şey ni deseydim yatar bu gelmez mi adamın moral motivasyonunu neden bozayım sizde bir garipsiniz
Ben demedimde normali rahat gelmesi laxim 7 dakika 8 sayi lazımdı

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,396
16,418
113
Dostum biz de adam kaybetsin istemiyoruz. Ama kötü gittiğini görüyoruz. Ondan bahsediyorum. Kesin gelir demeye de gerek yok yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...