- 7,421
- 1,561
- 113
Lose 🙁
Bol şanslar Eşref reis 👍Az önceki rolde yaşananlar için kusura bakmayın dostlar. @Başkan konuya müdahil olup sorunu çözdü kendine teşekkür ederim. Başarılı olursak az önceki rolde ki 3 dost ile beraber 8 kişiye ödül verelim. Az önce ki 3 dost her ihtimal ve sonuçta ödülünü alacak. Ayrıca konularımda tartışma yada huzur bozma durunlari olursa direk bildireceğim haberiniz olsun.
C.tesi pazar 14:00 18:00 basket seansı her hafta böyle dostm analiz tutmaz kolpa seans Şaşmaz her hafta böyleRahat gelir diyodu biri hala aynı görüşte mi
Kardeşim 5 dakıka vardı rahat gelir gibi görünüyordu nedeyecektim barem 81 di şey ni deseydim yatar bu gelmez mi adamın moral motivasyonunu neden bozayım sizde bir garipsinizRahat gelir diyodu biri hala aynı görüşte mi
Yazı tura tamamenC.tesi pazar 14:00 18:00 basket seansı her hafta böyle dostm analiz tutmaz kolpa seans Şaşmaz her hafta böyle
Forumun gizli yasağıdır o kurallarda yer almaz. Gelmeden won denmez rahat gelir gibi şeyler denmez uğursuzluğa delalettirKardeşim 5 dakıka vardı rahat gelir gibi görünüyordu nedeyecektim barem 81 di şey ni deseydim yatar bu gelmez mi adamın moral motivasyonunu neden bozayım sizde bir garipsiniz
Ben demedimde normali rahat gelmesi laxim 7 dakika 8 sayi lazımdıKardeşim 5 dakıka vardı rahat gelir gibi görünüyordu nedeyecektim barem 81 di şey ni deseydim yatar bu gelmez mi adamın moral motivasyonunu neden bozayım sizde bir garipsiniz
Dostum biz de adam kaybetsin istemiyoruz. Ama kötü gittiğini görüyoruz. Ondan bahsediyorum. Kesin gelir demeye de gerek yok yaniKardeşim 5 dakıka vardı rahat gelir gibi görünüyordu nedeyecektim barem 81 di şey ni deseydim yatar bu gelmez mi adamın moral motivasyonunu neden bozayım sizde bir garipsiniz