- 39,356
- 33,001
- 113
Hissettim tahire çıkacak 🤣Benle ortak oldu puahah gel senide alalım aramıza pyaha
Hissettim tahire çıkacak 🤣Benle ortak oldu puahah gel senide alalım aramıza pyaha
Biz dün hisselere girdik onla o zaman müthiş puahahaHissettim tahire çıkacak 🤣
HashhshshshhdBiz dün hisselere girdik onla o zaman müthiş puahaha
Çıkmayacak zaten ama nwyseLa katıl
Forumda hiç görmediğim 3 5 mesajlı üyeler bile katılmış umarım Multi kontrolü yapılıp gönderilirHashhshshshhd
13 üye benim trx hesabını vermiş gelirse 13 paramız varBenle ortak oldu puahah gel senide alalım aramıza pyaha
Son katılan Joe olmuş kıl payı bunda ışık varAttım dmdden katil iki dakika varmıs
Sen yazdın konu kilitlendisalise ile katılmışım
Bu sefer yazmışlar 1000 msjdan az olan katılamayacak diyeForumda hiç görmediğim 3 5 mesajlı üyeler bile katılmış umarım Multi kontrolü yapılıp gönderilir
Ebesinin nikahı ouahaha13 üye benim trx hesabını vermiş gelirse 13 paramız var
Son katılan Joe olmuş kıl payı bunda ışık var![]()
Valla aşada video izliyordum bi bakam dedim o esnasa katıldım kopyalarkwn 2 kere kopyalamadı demekki yukardaki de bizi istiyorSen yazdın konu kilitlendi
13 üye benim trx le katıldı dost çıkarsa zenginizsalise ile katılmışım
Sen izle şimdi benim dışımda kimseye çıkmaz13 üye benim trx hesabını vermiş gelirse 13 paramız var
Son katılan Joe olmuş kıl payı bunda ışık var![]()
Öyle oluyor zaten genelde ben daha bana çıktığını görmedim 6 sene olacak 🤣Forumda hiç görmediğim 3 5 mesajlı üyeler bile katılmış umarım Multi kontrolü yapılıp gönderilir
Yine hiç görünmeyen kişilere çıkamasın bariÖyle oluyor zaten genelde ben daha bana çıktığını görmedim 6 sene olacak 🤣
Çıkar dost konu tg de Twitter da heryerde paylasildiYine hiç görünmeyen kişilere çıkamasın bari
1.20 ye vur razıyız puahh13 k iki orana vursak 26 k yapar![]()
150 katılımcı varmış az yine ben 300 bekliyordumÇıkar dost konu tg de Twitter da heryerde paylasildi