- 22,182
- 28,416
- 113
atını bırakan donunu alırİshal olunca belki güncel bir naçizane tavsiye lazım
donunu bırakan atını alır
kafasını bırakan ciğerini alır
ciğerini bırakan donunu alır
günün özlü sözü kardeşim
ezberlemen yararına olacaktır
atını bırakan donunu alırİshal olunca belki güncel bir naçizane tavsiye lazım
Yaratıcı olmak lazım hwhdsho kadar beddua gördüm böylesini görmedim puahahahshs
Bide don niyetine siyah poşet giyen biri vardı eski gunlerdeatını bırakan donunu alır
donunu bırakan atını alır
kafasını bırakan ciğerini alır
ciğerini bırakan donunu alır
günün özlü sözü kardeşim
ezberlemen yararına olacaktır
Eyvallah aga sağlıcakla kalYok dost est haklısın sen ben günde iki paket uzun parliament içiyorum haliyle maliyeti arttı iki aydirda ciddi anlamda maddi sıkıntım var bakma sen milletin konuştuğuna ben durumunu arz ediyorum olan distlarda el uzatıyor yoksa bu forumda benim paranın geçemediği kaç tane üye vardır millet konuşur ahde vefası olan bir sürü delikanlı üye var onlar bizi gorur biz onları yoksa başkası olsa caktan banlanirdi bizi bilenler bilir dost ama elbette bakış açısı önemli uyarın için teşekkür ederim bas tacisin
Benim oğlum hukuk son sınıfta nasip olursa savcılık okuyor geçen bana diyorki ilk iş gününde hakkında tutuklama cikartacagim bı 5 -6 ay içerde kalırsan sigarayı azaltirsin diyorSana naçizane tavsiye parayı bulunca kendine karton sigara al ben öyle yapıyorum ozun sözün bir gibi görüyorum seni de sigara demen kanaatimce kötü duruyor yanlış anlama beni
ahhh ah nerde o eski günler federalBenim oğlum hukuk son sınıfta nasip olursa savcılık okuyor geçen bana diyorki ilk iş gününde hakkında tutuklama cikartacagim bı 5 -6 ay içerde kalırsan sigarayı azaltirsin diyor![]()
Maşallah ne mutlu herseyi gönlünce olur umarım senden geçmiş artık da oğlan yaşayamadığın yaşayamadığımız güzel günleri görsünBenim oğlum hukuk son sınıfta nasip olursa savcılık okuyor geçen bana diyorki ilk iş gününde hakkında tutuklama cikartacagim bı 5 -6 ay içerde kalırsan sigarayı azaltirsin diyor![]()
Sen bir ara kaybedip bizim seviyeye gel ismarlarim ben sana yineahhh ah nerde o eski günler federal
poğaça çay yaptığımız
yapmaktan zevk aldığımız günler
Amin herkesin evladının yolunu bahtını açık etsin bizden geçti zaten bu saaten sonra surda yasayacagimiz 3 5 sene daha sonrası onların hayatMaşallah ne mutlu herseyi gönlünce olur umarım senden geçmiş artık da oğlan yaşayamadığın yaşayamadığımız güzel günleri görsün
yok be federal 150k borç var acilen bi 7li fullemek lazımSen bir ara kaybedip bizim seviyeye gel ismarlarim ben sana yine![]()
Sen 100-200 farm atiyorsun dost tek farmda yakalarsin da işte kasayı eritmeden denk getirmek lazımyok be federal 150k borç var acilen bi 7li fullemek lazım
Bende trx yok katılmadım varmı sendeŞu bin TL çekilişine herkes katildimi beyler özellikle @Losers katıldı mi ?
10 15dk önce katıldıkŞu bin TL çekilişine herkes katildimi beyler özellikle @Losers katıldı mi ?
La katılBende trx yok katılmadım varmı sende
Var vereyim katil atarım.ibandan çıkarsaBende trx yok katılmadım varmı sende
Hızlı ol 2 edk varVar vereyim katil atarım.ibandan çıkarsa
Attım dmdden katil iki dakika varmısBende trx yok katılmadım varmı sende
1 k çekilişinde ortak mıyızMaşallah ne mutlu herseyi gönlünce olur umarım senden geçmiş artık da oğlan yaşayamadığın yaşayamadığımız güzel günleri görsün
Benle ortak oldu puahah gel senide alalım aramıza pyaha1 k çekilişinde ortak mıyız