- 33,277
- 33,654
- 113
Onu nerden biliyorsun150 katılımcı varmış az yine ben 300 bekliyordum
Onu nerden biliyorsun150 katılımcı varmış az yine ben 300 bekliyordum
Sayfadan bir sayfa 12 kişi alıyorOnu nerden biliyorsun
180 kişi o zamanSayfadan bir sayfa 12 kişi alıyor![]()
Konu 15 sayfada kapanmışSayfadan bir sayfa 12 kişi alıyor![]()
Çok Kardeşim bize çıkması için 25 kişinin katılması lazımdıKonu 15 sayfada kapanmış![]()
Arada teşekkür Faslı felan da var180 kişi o zaman
Biz o çıkmayan 5 maskeli kişi olurdukÇok Kardeşim bize çıkması için 25 kişinin katılması lazımdı
Bence sorun yok sen ben losers ortakiz kabulse kime çıktıysa o hesaptan ortak kupon yapalım hepimiz birer maç verdiği kazancı boleriz okeymiyiz1 k çekilişinde ortak mıyız
Ticari zeka böyle bir şeyBence sorun yok sen ben losers ortakiz kabulse kime çıktıysa o hesaptan ortak kupon yapalım hepimiz birer maç verdiği kazancı boleriz okeymiyiz
OkeyBence sorun yok sen ben losers ortakiz kabulse kime çıktıysa o hesaptan ortak kupon yapalım hepimiz birer maç verdiği kazancı boleriz okeymiyiz
Maksat heyecan olsun geçen de böyle @AllanSaintMaximin la ortaktik çıkmamıştı ortak değiliz diyemicegim bi insan kendisi şansımız ortak olsunTicari zeka böyle bir şeyher türlü o biri alırım diyor
![]()
Birazdan hüsrana komşu oluruz
Bence gayet mantıklı valla dost ihtimal yüzdesi artık en aziindan 333 TL garanti sonuçMaksat heyecan olsun geçen de böyle @AllanSaintMaximin la ortaktik çıkmamıştı ortak değiliz diyemicegim bi insan kendisi şansımız ortak olsun
Yok ucumuzede çıksa yine ortak kupon yapicaz bölüsme yok kazanç olana dek hshsshBence gayet mantıklı valla dost ihtimal yüzdesi artık en aziindan 333 TL garanti sonuç![]()
Yok ucumuzede çıksa yine ortak kupon yapicaz bölüsme yok kazanç olana dek hshssh
Biz hüsranın ya kendisiyiz ne komşusuBirazdan hüsrana komşu oluruz
Lan yok ben ısın makarasındayım ya 3 kişi ne yapacazBence sorun yok sen ben losers ortakiz kabulse kime çıktıysa o hesaptan ortak kupon yapalım hepimiz birer maç verdiği kazancı boleriz okeymiyiz
Kupon yapixaz aq ortakmiyiz son kararını soyleLan yok ben ısın makarasındayım ya 3 kişi ne yapacaz
Kimseye çıkmaz zaten aw Umut var mı cidden sizde puhahaKupon yapixaz aq ortakmiyiz son kararını soyle