Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 / Kasa 7K Hedef 25K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,317
25,441
113
Benim cok var kanka bos evim varken inat ettigim icin 20 metre ilerde 38 k kiraya oturuyorum 😂😂
Kanka sen evlisin ben boşandım Allah sana yardım etsin uzaklaşmak için o hatayı bende yaptım kendi evimden kiraya çıktım zamaninda 5 sene önce 2k di kira sıfır ev bosandim evi aldık pederle kira zor iş

capitano53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,061
2,334
113
Senden çok hakketti sen yokken bu adam 50 defa adamin rolüne katıldı sen daha yenisin adam ilk kez odul aldi gözün mu kaldı yani adam yarin hastaneye gidecek belki yol parası yoktu sende petrole doğru devam et hadi ordan
usta en cok onun hakkıydıyı kalben soyledım biliyor musun günahımı aldın suan

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,324
6,521
113
Kanka sen evlisin ben boşandım Allah sana yardım etsin uzaklaşmak için o hatayı bende yaptım kendi evimden kiraya çıktım zamaninda 5 sene önce 2k di kira sıfır ev bosandim evi aldık pederle kira zor iş
Inanilmaz zor kanka, aralik ayinda kendi evime gecicem insallah. Her ay bosa para veriyoruz yemin ederim kirada olan herkese Allah yardim etsin

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,909
18,083
113
Olum sen bari etme la adam 5 kisiye 500 aticak 5 saat roll takip edicen oda secen arkadas kimse ve seni secerse alican 500u git 101 plus oyna daha iyi 😁 neyseee konu sahibinede takipcilerede bolundan sans diliyorum.iyi sabahlar
Ben takiliyorum öylesine üstat can sıkıntısına. Ama Ali ödül alıp ben alamazsam kahrımdan bu gece ölürüm 😂

capitano53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,061
2,334
113
3 kere 4 kere gecmıs olsun dıledım 3 saat once de 15 dk once de inan gunahımı aldın @Erhan2121

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...