- 5,424
- 1,363
- 113
81
Listeyi ben yaptım dağıtımı da ben yaptım kimseyi kimseden ayırmadim herkes takip etti bu rolu 4 kişi sec dedi adam seçtik bitti giti iste uzatmayın artikusta en cok onun hakkıydıyı kalben soyledım biliyor musun günahımı aldın suan
Kredi çekip oynamıosan kart patlatmıosan , ek hesap boşaltmıosan akıllanmışsındır 😆😆Valla akıllandık mi meçhul umarım akillanmisizdir
uzattıgımız bisi yok usta sen dedin ki hasta hasta takip etti adam ben de dedim evet en cok onun hakkıydı kotu bir sey mi dedik anlamadımListeyi ben yaptım dağıtımı da ben yaptım kimseyi kimseden ayırmadim herkes takip etti bu rolu 4 kişi sec dedi adam seçtik bitti giti iste uzatmayın artik
Vay hain erhan koynumuzda yılan beslemişiz 😆😆😆Listeyi ben yaptım dağıtımı da ben yaptım kimseyi kimseden ayırmadim herkes takip etti bu rolu 4 kişi sec dedi adam seçtik bitti giti iste uzatmayın artik
Listeyi sen yaptın Ali’yle beni seçmedin demek gel Ali gel haini fazla uzakta aramıcanListeyi ben yaptım dağıtımı da ben yaptım kimseyi kimseden ayırmadim herkes takip etti bu rolu 4 kişi sec dedi adam seçtik bitti giti iste uzatmayın artik
Denedim kredi notu zayıf olduğu için vermiyorlarsa akillanmamisimdir demi hahdhsKredi çekip oynamıosan kart patlatmıosan , ek hesap boşaltmıosan akıllanmışsındır 😆😆
Boynuzlu engerek hiç utanmadı da yazarkenVay hain erhan koynumuzda yılan beslemişiz 😆😆😆
Dost dedik hain çıktı bu Erhanım kime güvenicez biz 😆😆😆Listeyi sen yaptın Ali’yle beni seçmedin demek gel Ali gel haini fazla uzakta aramıcan
En sevdiğim diyordun bana yalanmış hersey hwhdhdListeyi ben yaptım dağıtımı da ben yaptım kimseyi kimseden ayırmadim herkes takip etti bu rolu 4 kişi sec dedi adam seçtik bitti giti iste uzatmayın artik
Ben degil diğer Erhan yapti bak abi konuşmadığım kişileri bile sectim adaletse adalet ben kimseyi kimseden ayirmiyorum muhabbet baska hak baskaVay hain erhan koynumuzda yılan beslemişiz 😆😆😆
Nasıl yazdı utanmadan şak diye vurdu yüzümüzeDost dedik hain çıktı bu Erhanım kime güvenicez biz 😆😆😆
Ne kadar sevdiği varsa yazmamış 😆😆😆En sevdiğim diyordun bana yalanmış hersey hwhdhd