Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 7K Hedef 35K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Passion90

Zaman sadece birazcık zaman...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,449
24,139
113
@EşrefTEK80 sen kimseye bakma dost . Seni takip edip seven kemik tayfa var zaten . Kafaya biraz fazla takıyorsun. Ters psikoloji yap onlar gibi davran ama onlar gibi olma . Her cinsten var burda. Takma kafaya

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,320
21,962
113
Herkes bu arkadaş ile ilgili senin soylediklerini söylüyor. Ama neden hala banlanmiyor anlamadım. Bil hassa başkan kendi uyardı . Konusuna gidersen ban yersin dedi adam hala benim her konuda huzur bozuyor
Metin faydalanamadığı herkese aynı şeyi yapar kaç kere ban yedim ben sırf bu yüzden en sonunda pes ettim. Sıkma canını dost bir insandan onlarca yüzlerce kişi şikayetçi ise suçu kendinde arama mutlaka o insanda ara şansın bol olsun

Devecibey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,379
11,400
113
Metin faydalanamadığı herkese aynı şeyi yapar kaç kere ban yedim ben sırf bu yüzden en sonunda pes ettim. Sıkma canını dost bir insandan onlarca yüzlerce kişi şikayetçi ise suçu kendinde arama mutlaka o insanda ara şansın bol olsun
Sen bir ara liste yapmistin Metin yüzünden banladindim filan diye çok gülmüştüm ona ozaman

Devecibey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,379
11,400
113
OMG üçlük attı kundeler

Devecibey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,379
11,400
113
Konuşmayı kesince daha çok ban yiyorum her konuda isim arattırıp kime şakasına birşey desen onuda şikayet edip yine banlatıyor değişik bir tip ne diyim Allah yardımcısı olsun 😆
Amin tehlikeliymis daha iyi anladık biri kazanıyordu metine donmuyor su Metin yine sinyal atıyordu dönmeyince gerçek adını söyledi oda tutmayınca şehrini söyledi adam yine dönmedi korktum mahallesi filan söyler diye puhahah

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,320
21,962
113
Amin tehlikeliymis daha iyi anladık biri kazanıyordu metine donmuyor su Metin yine sinyal atıyordu dönmeyince gerçek adını söyledi oda tutmayınca şehrini söyledi adam yine dönmedi korktum mahallesi filan söyler diye puhahah
İsteyene adresimizi veririz oturduğumuz yer belli numaram çoğu kişide var , alnımız ak yüzümüz pek sağda solda anonim hesaplarla takılmıyoruz Allah'tan başkasındanda korkumuz yok reis keşke öyle hatalar olsada denk gelsek klavye delikanlılığı yapmak 5 yaşındaki çocuktada var 40 yaşındaki adamdada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...