- 7,204
- 6,308
- 113
Hadi inş@Devecibey 20k olur mu burdan. 10k çektim 2 de bıraktım öyle oyalanalim diye. Olur mu 20Ekli dosyayı görüntüle 944807
Hadi inş@Devecibey 20k olur mu burdan. 10k çektim 2 de bıraktım öyle oyalanalim diye. Olur mu 20Ekli dosyayı görüntüle 944807
Neden olmasın@Devecibey 20k olur mu burdan. 10k çektim 2 de bıraktım öyle oyalanalim diye. Olur mu 20Ekli dosyayı görüntüle 944807
2 dkda 2 atmislar@Devecibey 20k olur mu burdan. 10k çektim 2 de bıraktım öyle oyalanalim diye. Olur mu 20Ekli dosyayı görüntüle 944807
O yüzden 10k çekip 2 biraktim oyalanmalik 😀😀İns olurda abi atmayaydin bura sen bura atınca kaybedin hep
Metin faydalanamadığı herkese aynı şeyi yapar kaç kere ban yedim ben sırf bu yüzden en sonunda pes ettim. Sıkma canını dost bir insandan onlarca yüzlerce kişi şikayetçi ise suçu kendinde arama mutlaka o insanda ara şansın bol olsunHerkes bu arkadaş ile ilgili senin soylediklerini söylüyor. Ama neden hala banlanmiyor anlamadım. Bil hassa başkan kendi uyardı . Konusuna gidersen ban yersin dedi adam hala benim her konuda huzur bozuyor
Buraya attım elleri kopar rahat ol sen max 16 sayı atarlar 🤣🤣2 dkda 2 atmislar
İns gönlüne göre olur abi hiç belli olmaz olabilirO yüzden 10k çekip 2 biraktim oyalanmalik 😀😀
Puhaha doğru soylunBuraya attım elleri kopar rahat ol sen max 16 sayı atarlar 🤣🤣
Sen bir ara liste yapmistin Metin yüzünden banladindim filan diye çok gülmüştüm ona ozamanMetin faydalanamadığı herkese aynı şeyi yapar kaç kere ban yedim ben sırf bu yüzden en sonunda pes ettim. Sıkma canını dost bir insandan onlarca yüzlerce kişi şikayetçi ise suçu kendinde arama mutlaka o insanda ara şansın bol olsun
20 kere banlandım 15 tanesi onun yüzünden pjajahzx 😆Sen bir ara liste yapmistin Metin yüzünden banladindim filan diye çok gülmüştüm ona ozaman
Hahahah vallahami 14 .den sonra keşke konuşmayı keseydin20 kere banlandım 15 tanesi onun yüzünden pjajahzx 😆
Forumda tekelleşmiş 3 5 tane artistten bozma adam var. Teker teker herkesten tekme yiyorlar ama bir tek forumdan tekme yiyemediler. O günler de gelir dost. Sıkma canını20 kere banlandım 15 tanesi onun yüzünden pjajahzx 😆
Konuşmayı kesince daha çok ban yiyorum her konuda isim arattırıp kime şakasına birşey desen onuda şikayet edip yine banlatıyor değişik bir tip ne diyim Allah yardımcısı olsun 😆Hahahah vallahami 14 .den sonra keşke konuşmayı keseydin
Amin tehlikeliymis daha iyi anladık biri kazanıyordu metine donmuyor su Metin yine sinyal atıyordu dönmeyince gerçek adını söyledi oda tutmayınca şehrini söyledi adam yine dönmedi korktum mahallesi filan söyler diye puhahahKonuşmayı kesince daha çok ban yiyorum her konuda isim arattırıp kime şakasına birşey desen onuda şikayet edip yine banlatıyor değişik bir tip ne diyim Allah yardımcısı olsun 😆
İsteyene adresimizi veririz oturduğumuz yer belli numaram çoğu kişide var , alnımız ak yüzümüz pek sağda solda anonim hesaplarla takılmıyoruz Allah'tan başkasındanda korkumuz yok reis keşke öyle hatalar olsada denk gelsek klavye delikanlılığı yapmak 5 yaşındaki çocuktada var 40 yaşındaki adamdadaAmin tehlikeliymis daha iyi anladık biri kazanıyordu metine donmuyor su Metin yine sinyal atıyordu dönmeyince gerçek adını söyledi oda tutmayınca şehrini söyledi adam yine dönmedi korktum mahallesi filan söyler diye puhahah
PuhhahahaBanlanmaz usta 100 bin kişi aynı anda şikayet etse yine banlanmaz forumun yüzde 90ının damarına basıp banlattırır ama ona yine birşey olmaz inan bana.