- 22,401
- 12,952
- 113
Reis paradan değil valla bir tek onun rolünde adam yerine koyuluyoruzNiye Gözünüz onu arıyor ki yatın Kardeşim yol açtığı zaman gelir takip edersiniz neden peşine düşüyorsunuz ki adamın Ben onu anlamadım
Reis paradan değil valla bir tek onun rolünde adam yerine koyuluyoruzNiye Gözünüz onu arıyor ki yatın Kardeşim yol açtığı zaman gelir takip edersiniz neden peşine düşüyorsunuz ki adamın Ben onu anlamadım
Bir De Bana diyorlar ki 7/24 buradasın lan nerede 7/24 buradayım 500 bin lira bulduğum zaman gidip kafamı kırıyorum Ayakta duramıyorum nasıl Ben burada olayımAyenn millet yetinmiyor iste sabah başlıyorlar mesaiye her konuda varlar valla çok garip insanlar var bende forumu aktif kullanan biriyim ama rollere sevdiğim adam olmadımi katılmıyorum valla
Senin için diyorum uykusuz kalma gel bak Uyandığın zaman rol varsa zaten Takip edersin niye uykusuz bırakıyorsun kendiniReis paradan değil valla bir tek onun rolünde adam yerine koyuluyoruz
Bir esrefin rolü birde makineye katılıyorum digerlerine tek tük katılıyorumAyenn millet yetinmiyor iste sabah başlıyorlar mesaiye her konuda varlar valla çok garip insanlar var bende forumu aktif kullanan biriyim ama rollere sevdiğim adam olmadımi katılmıyorum valla
Eskiden bu şekilde lafları sana daha çok ediyordular suan misal kimse senin üstüne sanki fazla gelmiyor dost ben mi yanlış görüyorum acabaBir De Bana diyorlar ki 7/24 buradasın lan nerede 7/24 buradayım 500 bin lira bulduğum zaman gidip kafamı kırıyorum Ayakta duramıyorum nasıl Ben burada olayım
Ya benim üstüme kimse gelemez ki geldiği zaman hakkını alır giderEskiden bu şekilde lafları sana daha çok ediyordular suan misal kimse senin üstüne sanki fazla gelmiyor dost ben mi yanlış görüyorum acaba
Burda belli adamlar var zaten onların dışında kimseyle muhabbet bile edilmez dostYa benim üstüme kimse gelemez ki geldiği zaman hakkını alır gider
Abi ister sanal olsun ister disarda olmus olalım farketmiyor ki insan neyse odurYemin ediyorum ben çoğunu Zaten adam diye saymıyorum anca buradan atıp tutarlar dışarıda karşımda duramazlar
Hangi site dostBir tane site var Erhan 1000 lira yatırıyorsun 100 sipin veriyor sugar'da 6 liradan 1 kat çevrimi var minimum 1000 maksimum 10.000 liraya kadar çekebiliyorsun çok güzel bir bonus yılbaşına kadar geçerli
Reis hangisiHangi site dost
Ahmoooİyi geceler beyler ben yatar
Bol şansHerkese hayırlısı sabhalr dostlar.. öylesine bir deneme attım bakalimEkli dosyayı görüntüle 907470