- 43,525
- 15,711
- 113
İnşallah hakkında hayırlısı olur MuroYok dayı ya Bayramdan sonra Allah'ın izniyle iş bakacağım atacağız kendimizi bir yere
Çalışmak iyidir kafan dagilir
İnşallah hakkında hayırlısı olur MuroYok dayı ya Bayramdan sonra Allah'ın izniyle iş bakacağım atacağız kendimizi bir yere
Biliyorum Dayı zaten çalıştığım zaman kendimi çok iyi toparlarımİnşallah hakkında hayırlısı olur Muro
Çalışmak iyidir kafan dagilir
Tebrikler güzel kardeşim iyi bayramlarDede teşekkürler bu bayramda mutluyuz oh be
Yok abi ben açım krediye gidecek foto attım birde buğun eve gidecemDağıtım olacak mı kardeşim![]()
Eyv apo sağlam verdi 48k aldıkTebrikler güzel kardeşim iyi bayramlar
Abi misli den atabilirmiyiz çekimi iptal ettim500 Trip de olursa 200-250 atılıyor Trip de yok işte
LCW bidaha gir abiYok dayı ya Bayramdan sonra Allah'ın izniyle iş bakacağım atacağız kendimizi bir yere
Sonunda be ödül için teşekkürlerEyv apo sağlam verdi 48k aldık
Nasıl atacaksın ki o şekil atılmaz kiAbi misli den atabilirmiyiz çekimi iptal ettim
Ne zaman ibanini dm atmayı dusunuyon bilader tek sen kaldın ha şimdi yola cikarim uyurum filan sonra bir ton laf edersinBu kırılma noktası oldu dost bundan sonra her rol wonn
Hemen ödemişler bide ayol site parçalamaya başlayım benSonunda be ödül için teşekkürler
Oraya değil de başka bir yer var ya arayacağım bayramdan sonraLCW bidaha gir abi
Sen bana sitenin trxini soyluycem bende burdan 6 k ilk çekim sonra 300 senin için BJ oynadım da azdaha para gidiydi 2700 e düştü geri toparladım 6.300 oldu nasıl yapak dersenNasıl atacaksın ki o şekil atılmaz ki
yaz banaApo amca
Tamamyaz bana
O site hızlı öderHemen ödemişler bide ayol site parçalamaya başlayım ben
Şifreli konuşmayın hangi site puhahahaO site hızlı öder
12dk sürmüş iyi iyi önemli değil de dm den kırmızı ışıklar yanmaya başladı kapatalım en iyisi dm yi dostlarım çoğaldı bi andaO site hızlı öder
Bilmiyorum kiŞifreli konuşmayın hangi site puhahaha