- 10,626
- 2,103
- 113
14
Haklısın kardeşim latife yaptım bidaha yapmam üzmem seni de kusuruma bakmaAdam farkindaysan beni etiket etmiş bende bu olabilir dedim yoksa ben burda kime al bunu oyna yada şunu oyna kime demişim bugune kadar mesele bu değil ki nba e alt alan insan sayısı dünyada pek azdır simdi kalkıp adama alt al demeye korkarım 10 defa alt oynadim hepsi yattı he orlando hucum takimi degil diye cavs 55 sayi atar dedim param yokki bide kaybedeyim
Konu bizim konu olsa geyiğini tabi yaparız ama konu bizim konu değil ya paujaHaklısın kardeşim latife yaptım bidaha yapmam üzmem seni de kusuruma bakma
Alınmış alinilmicak şeylere cani sagolsun kaos havamda hiç değilimTahir naptın yine adama Tahir kompozisyon yazmaya başlamış
Bunu kovalamaya pek gerek kalmamış gibi bol şansŞunu da kovalayalim arada birEkli dosyayı görüntüle 943057
Bol sans kralİlk elin günahı olmaz.. bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 943056
Çıkmak gibi bir düşüncen var mı yoksa yerinden memnun musunİkimisli ye attım 2.5 güncelleme ayağına frebet alamadım aviatorde yedim yani evet ahhssh
Bol şansSelamlar dostlar.. yapalım birşeyler NBA ya.. @Erhan2121 burda mısın reis
Geceleri biraz daha üzgün oluyor ErhanAlınmış alinilmicak şeylere cani sagolsun kaos havamda hiç değilim
Bol sans bŞunu da kovalayalim arada birEkli dosyayı görüntüle 943057