- 24,105
- 25,124
- 113
Bilmez demedim ona göre hepsi üst dedim tarz meselesi benlik değilErhan bu isin uzmanidir demen gerekirken o bilmez diyorsun puaha biraz bizi övseydin keske
Bilmez demedim ona göre hepsi üst dedim tarz meselesi benlik değilErhan bu isin uzmanidir demen gerekirken o bilmez diyorsun puaha biraz bizi övseydin keske
Sabaha kadar süre veriyorum iki günden fazla aktif kalman bizi mutsuz eder derhal kendine yakışanı yap be ban ye 😆😆😆Gitmem yakındır yine bugün yarın pauah
Şimdi o adam alınırsa nolcakBi sen eksiktin tam oldu pauha
Bakma ben arka planda alt aldığım maclar da oluyor sen sadece işin bu tarafını görüyorsun ama kazanc olmuyor iste bir turlu puahaBilmez demedim ona göre hepsi üst dedim tarz meselesi benlik değil
Kartonladim sabah yoksa gidecekti bugün böyle bitecek sanırım 50 kusur var işini görmez herhalde sigara için2 dal sigaram var kıyamıyorum içmeye
+1Bi sen eksiktin tam oldu pauha
G.metin alınmaz benden puahaŞimdi o adam alınırsa nolcak
Bol sansSelamlar dostlar.. yapalım birşeyler NBA ya.. @Erhan2121 burda mısın reis
G derken pyhhaG.metin alınmaz benden puaha
Onun Dünya umrunda değil tek derdi kadınlar ligindeki orispiler 😆😬Şimdi o adam alınırsa nolcak
Bugün öyle bir niyetim vardı benimde, lakin farklı ihtiyaç hasıl olduKartonladim sabah yoksa gidecekti bugün böyle bitecek sanırım 50 kusur var işini görmez herhalde sigara için