- 3,822
- 3,819
- 113
Siyahbeyaz106 gelsede iyi haftasonlari diyenlere papara atsa ulan gözüm forumda onu arıyor 
Evooo şans seninle ve bizimle olsunSon kuponumuz beyler gelirse gelir gelmezse yarın devam ederiz aynı kişilerle etiketlerim sizi gözler kayıyorEkli dosyayı görüntüle 70070
Juveden umitsizimSon kuponumuz beyler gelirse gelir gelmezse yarın devam ederiz aynı kişilerle etiketlerim sizi gözler kayıyorEkli dosyayı görüntüle 70070
Bol sans kankamSon kuponumuz beyler gelirse gelir gelmezse yarın devam ederiz aynı kişilerle etiketlerim sizi gözler kayıyorEkli dosyayı görüntüle 70070
Ya kufur etmıcem etmıcem dıyorum 2 aydır atıcak sözde bana parasında degilim heSiyahbeyaz106 gelsede iyi haftasonlari diyenlere papara atsa ulan gözüm forumda onu arıyor![]()
kardeşim 10 a 10 yapalım bence hepimiz yararlanalım ne dersinizbeyler çekiliş en mantıklısı 5 kişi varız diyorsunuz 7 kişi begendi yorumu emrede var 8
Begenin bu mesaji sonra gormedim demeyinBeyler 06.00 kadar bunu begenin para gelince cekilisi yapariz![]()
Çekim geldi mi ki reisKaç kişi var online begensin bakalım on göre kişi belli olsun
Olmaz derim benim fikrimkardeşim 10 a 10 yapalım bence hepimiz yararlanalım ne dersiniz
yok olmaz bencedeOlmaz derim benim fikrim![]()
İyi alistin bana dun 20 bi kerede 100 atmisti.gecen bnde vardi vardi bnde ona 50 attimSiyahbeyaz106 gelsede iyi haftasonlari diyenlere papara atsa ulan gözüm forumda onu arıyor![]()