Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Fair Finans Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,144
1,427
113
Ptt avmden 2 gün önce sipariş verdim sözde bugün alacaktım baktım tahmini teslim 3 4 iş günü iptal ettim bir de iadesini 10 iş günü bekleyecekmişim yine borca giremedik 😂

Kript10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,668
2,723
113
hanıma hediye alalım dedik hepsiburada ödeme seçeneklerinde fairfinans çıkmıyor. nasıl yapıyoruz o işi

Mtzyapi54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
482
182
43
hanıma hediye alalım dedik hepsiburada ödeme seçeneklerinde fairfinans çıkmıyor. nasıl yapıyoruz o işi
Ödemelerde kredi başvurusu seçeneği var, Fair Finans’a üye olduysan ve hazır limitin tanımlandıysa ordan başvurmayı dene. Limit görünüyorsa direkt kredi başvurusu açılıyor zaten.

uzman3333

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,850
8,592
113
AÇIKLAMA

arkadaşlar ben de bayram öncesi çok sıkıştım fair finansı bu formda gördüm girdim 7500 hazır limit 40k onaylı limit verdi görüntülü konuşma yaptım ve 40k lık bakiyem onaylandı sonra hapsiburada sitesinden altın alıp bozayım zararı en aza indireyim dedim ancak site her ürüne kredili satış açmıyor telefon veya ona benzer bazı ürünlere kredili satış imkanı sağlıyor ben de r10 sitesine girdim orda kurumsal olan bozumcu ile görüştüm adam 39k lık ürün alırız kargo bana ulaşınca 30k ödeme yaparım dedi ben de kabul ettim adam 3 tane telefon linki attı o linkteki ürünleri sepete ekledim ve kredi ile ödeme seçeneğine 3 ay taksit yaptım ürünleri aldım teslimat adresine adamın adresini yazdım "yarın kapında" ürün seçenekli olanlardan satın alım yaptığı için diper gün öğlen kargo teslim edildi ve teslim alır almaz parayı ibanıma attı

NOT satın alıcı isim ile ödemeyi yapacakları banka hesap ismi aynı ol ası lazım yoksa r10 daki bozum yapanlar kabul etmiyorlar çünkü kendileri mahkemelik olmaktan çekiniyorlar bilginiz olsun

NOT icra takibim varken 40k li it verdi bana bilginiz olsun kara listedeyim demeyin şansınızı deneyin gerçekten ihtiyacınız varsa kumar için bozacaksanız hiç bozmayın daha da içeri girmiş olursunuz tavsiye

ozgan1978

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,750
403
83
Limit sorgula dediğimde 5.000 limit çıkardı. Görüntülü görüşme sonrası mı artıyor limit

merterem

• Bonus Man •
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,314
1,235
113
Başvuruna şu anda olumlu yanıt veremiyoruz dedi yine

Bafrali94

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,118
219
63
AÇIKLAMA

arkadaşlar ben de bayram öncesi çok sıkıştım fair finansı bu formda gördüm girdim 7500 hazır limit 40k onaylı limit verdi görüntülü konuşma yaptım ve 40k lık bakiyem onaylandı sonra hapsiburada sitesinden altın alıp bozayım zararı en aza indireyim dedim ancak site her ürüne kredili satış açmıyor telefon veya ona benzer bazı ürünlere kredili satış imkanı sağlıyor ben de r10 sitesine girdim orda kurumsal olan bozumcu ile görüştüm adam 39k lık ürün alırız kargo bana ulaşınca 30k ödeme yaparım dedi ben de kabul ettim adam 3 tane telefon linki attı o linkteki ürünleri sepete ekledim ve kredi ile ödeme seçeneğine 3 ay taksit yaptım ürünleri aldım teslimat adresine adamın adresini yazdım "yarın kapında" ürün seçenekli olanlardan satın alım yaptığı için diper gün öğlen kargo teslim edildi ve teslim alır almaz parayı ibanıma attı

NOT satın alıcı isim ile ödemeyi yapacakları banka hesap ismi aynı ol ası lazım yoksa r10 daki bozum yapanlar kabul etmiyorlar çünkü kendileri mahkemelik olmaktan çekiniyorlar bilginiz olsun

NOT icra takibim varken 40k li it verdi bana bilginiz olsun kara listedeyim demeyin şansınızı deneyin gerçekten ihtiyacınız varsa kumar için bozacaksanız hiç bozmayın daha da içeri girmiş olursunuz tavsiye
3 taksit sabit mi daha fazla oluyo mu ?

adanali011

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,628
800
113
Basvuruna yanıt veremiyoruz diyor nasıl aldınız anasını satim varya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...