Arkadaşlar burdan gördüm uygulamayı neyse indirdim 5000 TL tanimladilar kullanmak için görüntülü görüşme yaptım, aradan 3 gün geçti limit 45000 olmuş bunu en hızlı nakit e nasıl cevirebiliriz bilen varmı daha önce yapan var mi
hepsi burada alışveriş ile oda bayramdan sonraya kalır kargo kapalıArkadaşlar burdan gördüm uygulamayı neyse indirdim 5000 TL tanimladilar kullanmak için görüntülü görüşme yaptım, aradan 3 gün geçti limit 45000 olmuş bunu en hızlı nakit e nasıl cevirebiliriz bilen varmı daha önce yapan var mi
Yok hocam camiye bağışlamak içindirKumar için mi knk
telefon alınmıyor laiphone 15 al 45e 40a okutursun
Telefon AlicanArkadaşlar burdan gördüm uygulamayı neyse indirdim 5000 TL tanimladilar kullanmak için görüntülü görüşme yaptım, aradan 3 gün geçti limit 45000 olmuş bunu en hızlı nakit e nasıl cevirebiliriz bilen varmı daha önce yapan var mi
bizde yapalım veriyorsaArkadaşlar burdan gördüm uygulamayı neyse indirdim 5000 TL tanimladilar kullanmak için görüntülü görüşme yaptım, aradan 3 gün geçti limit 45000 olmuş bunu en hızlı nakit e nasıl cevirebiliriz bilen varmı daha önce yapan var mi
Düdüklüyolar sakın bulaşma boşverWm aracından yüzde elli diyorlar ürün elimize ulaştığında ödeme olur
Yok aracilara bulaşma kan emicilerBenim amacım anlık olarak nakite çevirmek varmı öyle bir sistem
anlık nakit yok dost arayada bayram girdi 2 haftadan önce nakite dönüştürmen çok zorBenim amacım anlık olarak nakite çevirmek varmı öyle bir sistem
çok zorda kalmadıysan bozdurma faizi sıkıntı ama illede yapacağım diyorsan tanıdığın bozumcu varsa ona bozdur yoksa telefon alıp satacaksın en az zarar bu ama dediğim gibi araya bayram girdiği için telefonu okutman zaman alırPeki Hepsiburada da ne alıp sipariş etsem en az zararla kapatırım iPhone 15 e baktım 47 diyor
Bebımde yk limit vardi şimdi baktım 0 a çekmişlerArkadaşlar burdan gördüm uygulamayı neyse indirdim 5000 TL tanimladilar kullanmak için görüntülü görüşme yaptım, aradan 3 gün geçti limit 45000 olmuş bunu en hızlı nakit e nasıl cevirebiliriz bilen varmı daha önce yapan var mi
Yok anca birisi alışveriş yapar %30-35 komisyonlu . kargosu eline ulaşır sana parayı döner . Başka seçenek yokBenim amacım anlık olarak nakite çevirmek varmı öyle bir sistem