Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Fair Finans Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

murat1200

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,056
397
83
Arkadaşlar burdan gördüm uygulamayı neyse indirdim 5000 TL tanimladilar kullanmak için görüntülü görüşme yaptım, aradan 3 gün geçti limit 45000 olmuş bunu en hızlı nakit e nasıl cevirebiliriz bilen varmı daha önce yapan var mi

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,041
2,143
113
Arkadaşlar burdan gördüm uygulamayı neyse indirdim 5000 TL tanimladilar kullanmak için görüntülü görüşme yaptım, aradan 3 gün geçti limit 45000 olmuş bunu en hızlı nakit e nasıl cevirebiliriz bilen varmı daha önce yapan var mi
hepsi burada alışveriş ile oda bayramdan sonraya kalır kargo kapalı

Hodrimeydan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,527
489
83
Telefon Alican

Frank castle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,810
4,339
113
bizde yapalım veriyorsa

murat1200

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,056
397
83
Valla ben icralık olmama rağmen bana verdiyse herkese verir diye tahmin ediyorum ama almayın bence ben çok zorda olduğum için yaptım daha da Batmanin anlamı yok

murat1200

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,056
397
83
Benim amacım anlık olarak nakite çevirmek varmı öyle bir sistem

murat1200

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,056
397
83
Peki Hepsiburada da ne alıp sipariş etsem en az zararla kapatırım iPhone 15 e baktım 47 diyor

siryetyy

Amusnet & EGT Dijital Kurbanı.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,380
841
113
Peki Hepsiburada da ne alıp sipariş etsem en az zararla kapatırım iPhone 15 e baktım 47 diyor
çok zorda kalmadıysan bozdurma faizi sıkıntı ama illede yapacağım diyorsan tanıdığın bozumcu varsa ona bozdur yoksa telefon alıp satacaksın en az zarar bu ama dediğim gibi araya bayram girdiği için telefonu okutman zaman alır

Ewoesen

ELBET B İ R G Ü N
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
867
448
63
Bebımde yk limit vardi şimdi baktım 0 a çekmişler:)))

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,481
1,192
113
DOSTM carsında pazarda tanıdık bırılerını burcan yada gıdıp sorcan senın ıohıtyaıcın bı urun varmı alsam nakıte dondersek dıye alıp o urunu ona sıparıs edıcen paranıda atıcak sana baska turlu nakıte cevırme yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...