- 291
- 381
- 63
Dmden lütfen Casineon kullanıcı adlarınızı iletin. @fearjr1992 tebrikler.
Dmden lütfen Casineon kullanıcı adlarınızı iletin. @fearjr1992 tebrikler.
Dost 2. Sayfadan beri takipteyim neden almadın listeye
Bana sinirin öfken vardır belki ama o ayrı hak ayrı yani bnce
Adaletlidir. GörmemiştirDost 2. Sayfadan beri takipteyim neden almadın listeye
Dost Hamza ve tahir sadece 1 mesajı var konuda o kdr yaniAdaletlidir. Görmemiştir
Destek sende bisey dersen sevinirimDmden lütfen Casineon kullanıcı adlarınızı iletin. @fearjr1992 tebrikler.
Baştan sona hep takip ettim 2 kişinin tüm konuda sadece 1 mesajı var onlar seçilmiş nerde adalet burdaDmden lütfen Casineon kullanıcı adlarınızı iletin. @fearjr1992 tebrikler.
Onlarda iyidir çekim yaparlarsa görürler seniDost Hamza ve tahir sadece 1 mesajı var konuda o kdr yani
En çok takip eden değil konu sahibi kişinin belirlediği 5 kişi ödül kazanıyor.Baştan sona hep takip ettim 2 kişinin tüm konuda sadece 1 mesajı var onlar seçilmiş nerde adalet burda
Seçim hakkı benim değil mi kardeşim 1 mesajı olanı da seçebilirim 150 mesajı olmayanı da seçmeyebilirim. Sana dönem dönem desteklerim oldu, sponsor sitelerden roller tamamlayıp para altında kaldın, gram umursamadın vefa farklı bir şeydir , HAK diye gelme bana ben haksızlık etmem..Bana sinirin öfken vardır belki ama o ayrı hak ayrı yani bnce
Sağol cnm teşekkürler @Casineon Destek kullanıcı adım tahir1603
Dost kusura bakma ama bana bedava hic bi zman para vermedin rollerini takip ettim verdin hic biz zman al gönlümden koptu diye yada içimden geldi diye vermedin yaniSeçim hakkı benim değil mi kardeşim 1 mesajı olanı da seçebilirim 150 mesajı olmayanı da seçmeyebilirim. Sana dönem dönem desteklerim oldu, sponsor sitelerden roller tamamlayıp para aldında kaldın, gram umursamadın vefa farklı bir şeydir , HAK diye gelme bana ben haksızlık etmem..
Hala yazdığına bak.. sabah işten çıkıp seninle beraber @tahir1603 kankama roll açtırdığım bile oldu nankörlük etme , roll açtırdığın adamlar seni tatmin etti demekki hayırlı pazarlar.Dost kusura bakma ama bana bedava hic bi zman para vermedin rollerini takip ettim verdin hic biz zman al gönlümden koptu diye yada içimden geldi diye vermedin yani
Valla on numara ediyorsun su anda kusuru bakma daSeçim hakkı benim değil mi kardeşim 1 mesajı olanı da seçebilirim 150 mesajı olmayanı da seçmeyebilirim. Sana dönem dönem desteklerim oldu, sponsor sitelerden roller tamamlayıp para altında kaldın, gram umursamadın vefa farklı bir şeydir , HAK diye gelme bana ben haksızlık etmem..
2 haftadır para altında kalan selam bile almıyor. Bundan sonra alayına gider.Seçim hakkı benim değil mi kardeşim 1 mesajı olanı da seçebilirim 150 mesajı olmayanı da seçmeyebilirim. Sana dönem dönem desteklerim oldu, sponsor sitelerden roller tamamlayıp para altında kaldın, gram umursamadın vefa farklı bir şeydir , HAK diye gelme bana ben haksızlık etmem..
Olmuştur kardeşim takılma bosverHala yazdığına bak.. sabah işten çıkıp seninle beraber @tahir1603 kankama roll açtırdığım bile oldu nankörlük etme , roll açtırdığın adamlar seni tatmin etti demekki hayırlı pazarlar.
Dayı uzatmanın manası varmıdır. Başka zamana da. Takip edince noluyor yani anlamadım gerek yokValla on numara ediyorsun su anda kusuru bakma da
Kankam haberleşiriz ilerleyen saatlerde seviliyorsun 🍀❤2 haftadır para altında kalan selam bile almıyor. Bundan sonra alayına gider.