Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling fearjr1992 / Casineon / Kasa 250 Hedef 2K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,160
33,555
113
Bana sinirin öfken vardır belki ama o ayrı hak ayrı yani bnce
Seçim hakkı benim değil mi kardeşim 1 mesajı olanı da seçebilirim 150 mesajı olmayanı da seçmeyebilirim. Sana dönem dönem desteklerim oldu, sponsor sitelerden roller tamamlayıp para altında kaldın, gram umursamadın vefa farklı bir şeydir , HAK diye gelme bana ben haksızlık etmem..

Aktas25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,255
3,560
113
Seçim hakkı benim değil mi kardeşim 1 mesajı olanı da seçebilirim 150 mesajı olmayanı da seçmeyebilirim. Sana dönem dönem desteklerim oldu, sponsor sitelerden roller tamamlayıp para aldında kaldın, gram umursamadın vefa farklı bir şeydir , HAK diye gelme bana ben haksızlık etmem..
Dost kusura bakma ama bana bedava hic bi zman para vermedin rollerini takip ettim verdin hic biz zman al gönlümden koptu diye yada içimden geldi diye vermedin yani

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,160
33,555
113
Dost kusura bakma ama bana bedava hic bi zman para vermedin rollerini takip ettim verdin hic biz zman al gönlümden koptu diye yada içimden geldi diye vermedin yani
Hala yazdığına bak.. sabah işten çıkıp seninle beraber @tahir1603 kankama roll açtırdığım bile oldu nankörlük etme , roll açtırdığın adamlar seni tatmin etti demekki hayırlı pazarlar.

Aktas25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,255
3,560
113
Seçim hakkı benim değil mi kardeşim 1 mesajı olanı da seçebilirim 150 mesajı olmayanı da seçmeyebilirim. Sana dönem dönem desteklerim oldu, sponsor sitelerden roller tamamlayıp para altında kaldın, gram umursamadın vefa farklı bir şeydir , HAK diye gelme bana ben haksızlık etmem..
Valla on numara ediyorsun su anda kusuru bakma da

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,416
20,551
113
2 haftadır para altında kalan selam bile almıyor. Bundan sonra alayına gider.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...