- 19,688
- 21,221
- 113
@fearjr1992 tuttumu gitmiştim kovdun diye gelebilir miyim
çekim verdik mislibete geçecez@fearjr1992 tuttumu gitmiştim kovdun diye gelebilir miyim
Sen daha iyi bilirsinAtamaz abi
Vurucu vurmuşmu geldimi ödülün 🤫@fearjr1992 tuttumu gitmiştim kovdun diye gelebilir miyim
Çeki m hızı nasıl bu siteninEkli dosyayı görüntüle 956820
Hemen site değiştirelim
Tamam sen maçı at ben yine giderim tutunca geri gelirim 😂 kaybedince beni bahane etme en azından hdhdhçekim verdik mislibete geçecez
En iyisiçekim verdik mislibete geçecez
Yok başka bir mevzu abiVurucu vurmuşmu geldimi ödülün 🤫
Biliyorum takıldım SadeceYok başka bir mevzu abi
ban kokusu aliyorumSözüm Meclisten dışarı Rolünü yiyeyim sohbeti yeter konuların içinden geçti adminler
Özleştik be abim seninle birbirimize komik olmasa bile her yoruma gülücük atmayı özledik 😂😂😂Sözüm Meclisten dışarı Rolünü yiyeyim sohbeti yeter konuların içinden geçti adminler
Nerde o günler 🤫ban kokusu aliyorum
Harbi ağır hasar var bizde komik olmasa bile deyince dank etti bir an🤣 ah ulen kumarÖzleştik be abim seninle birbirimize komik olmasa bile her yoruma gülücük atmayı özledik 😂😂😂
İyi sayı ve fark atıyorAtamaz abi
Bak bunun gibi komik değil ama güldüm 😂😂Harbi ağır hasar var bizde komik olmasa bile deyince dank etti bir an🤣 ah ulen kumar
Hoş geldinİyi sayı ve fark atıyor
anlamaya calisiyorum ama anlamiyorumHarbi ağır hasar var bizde komik olmasa bile deyince dank etti bir an🤣 ah ulen kumar