Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Fearjr1992- Kasa 1000+1000 Hedef 8-10k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,646
21,200
113
Kendim kestim ve kırdım açık hali iğrenç atarsam kusarsınız ajsjdkf
Bende öyleyim birşeye kızdığım birine kızdığım zaman öfkemi o kişiden alamazsam kendime zarar veririm 3 sene önce sofrada bir sinirlendim bıçagı dikine masaya bir vurdum avucumdan girdi üstten çıktı serçe parmağım felç şuan

Solskjaer

⚽⚽⚽⚽⚽
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,826
5,417
113
Bende öyleyim birşeye kızdığım birine kızdığım zaman öfkemi o kişiden alamazsam kendime zarar veririm 3 sene önce sofrada bir sinirlendim bıçagı dikine masaya bir vurdum avucumdan girdi üstten çıktı serçe parmağım felç şuan
...tün dinlendimi iyimi böyle abim yapmayın böyle şeyler

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,646
21,200
113
...tün dinlendimi iyimi böyle abim yapmayın böyle şeyler
Bir anlık öfke abi yav hesap edemedim hastaneye zor gittim 1 sene uğraştılarda şükür elimde birşey yok sadece serçe parmağımın tırnağa doğru giden eklem yeri felç kaldı oynatamiyorum biraz geç kalsam parmaklar komple gidecekmiş avuç içi çok sakat aman dikkat edin insanı ölüme götürür

kadircan4747

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
8,975
7,518
113
ben 18 yasinda is kazasi gecirmistim 3 parmagim kopmusti simdi sag elimde hic guc yok yumruk yapamiyorum

Solskjaer

⚽⚽⚽⚽⚽
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,826
5,417
113
Bir anlık öfke abi yav hesap edemedim hastaneye zor gittim 1 sene uğraştılarda şükür elimde birşey yok sadece serçe parmağımın tırnağa doğru giden eklem yeri felç kaldı oynatamiyorum biraz geç kalsam parmaklar komple gidecekmiş avuç içi çok sakat aman dikkat edin insanı ölüme götürür
Sinirler gidince parmak islemsiz kalıyor geçmiş olsun kardeşim

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,236
32,013
113
La tamam muhabbeti kesin millet diyecek bu 500 sayfa 3m dolar kazandı herhalde 😂😂

Solskjaer

⚽⚽⚽⚽⚽
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,826
5,417
113
Adamın konuyu Nazilli keranesine çevirdik elbirliğiyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...