Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling fearjr1992- Kasa 2220 Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

javox12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
317
148
43
Olum bu adam bence kalbi harbi temiz saf temiz bir arkadaş.Yazılan cümleyi anlamamış olabilir okuduğu gibi anlamıştır ona rağmen kendi karısı gibi algılayıp yinede kötü bir kelam etmemiş yakışı kalır mı demiş.Üzerine gitmeyin adamın kötü niyeti yok belli.Herkes birden sallamış çocuk yanlış bir kelime kullanmamış.Herkese bol şanslar çarşınız pazar olsun
Gardaş teşekkür ederim 15 saatlik mesaiden geldim az bakayım çıkayım diye geldim yanlış okudum helallik aldım ama bu blood denilen arkadaş metci falan diyor sana dese zoruna gitmez mi tanımadan etmeden komik değil alkolik falan dese neyse

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,395
10,690
113
Gardaş teşekkür ederim 15 saatlik mesaiden geldim az bakayım çıkayım diye geldim yanlış okudum helallik aldım ama bu blood denilen arkadaş metci falan diyor sana dese zoruna gitmez mi tanımadan etmeden komik değil alkolik falan dese neyse
Ben senden yanayım dost Allah kolaylık versin gecen güzel olsun kalbi temiz insansın belli inşallah güzel şeyler seni bulur dost

bloodnexus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,268
664
113
Kardeşim sen önce ki konuda saçmaladın burda da aynısını yaptın ben azaltmanı tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...