- 1,268
- 664
- 113
Senin ile bu gerginlikte sağlıklı konuşamayız hayırlı akşamlarSürekli kaybediyorsun derken param var kazanmışız ki oynuyoruz. Arkada ne kazandığımı bilmiyorsun.
Senin ile bu gerginlikte sağlıklı konuşamayız hayırlı akşamlarSürekli kaybediyorsun derken param var kazanmışız ki oynuyoruz. Arkada ne kazandığımı bilmiyorsun.
Karının yanından geldim derken yakışıyor mu sana kumar oynayan insan hayatsız değil mi saatlerce ekrana bakıyoruz bende öyleyim kendini kandırma ama yakışıyor mu bu sözler anancılık karı falan belki evliyim ben senın karın genelevde çalısıyor git kurtar desem yakışı kalır mıHayatı kaybetmişsin derken ? Az önce karının yanından alemden geldik bro etme hayat güzel
Çekim paylaş yaparsan görürüzSürekli kaybediyorsun derken param var kazanmışız ki oynuyoruz. Arkada ne kazandığımı bilmiyorsun.
Bol sans wpa bakmasanda 😊Başarırsak bir kişi rolling.
Ula kamil karı/nın hatunun nasıl bir anlama var sende 😂😂Karının yanından geldim derken yakışıyor mu sana kumar oynayan insan hayatsız değil mi saatlerce ekrana bakıyoruz bende öyleyim kendini kandırma ama yakışıyor mu bu sözler anancılık karı falan belki evliyim ben senın karın genelevde çalısıyor git kurtar desem yakışı kalır mı
Yanlis anonsWonnnn tebrikler @fearjr1992
Sessizde tıkladım o para yoğurt olduBol sans wpa bakmasanda 😊
Sen ne anlatiyon be dayiKarının yanından geldim derken yakışıyor mu sana kumar oynayan insan hayatsız değil mi saatlerce ekrana bakıyoruz bende öyleyim kendini kandırma ama yakışıyor mu bu sözler anancılık karı falan belki evliyim ben senın karın genelevde çalısıyor git kurtar desem yakışı kalır mı
Ulan karının derken , alemden demek istemiş sana veya 1. Derece yakınına değilKarının yanından geldim derken yakışıyor mu sana kumar oynayan insan hayatsız değil mi saatlerce ekrana bakıyoruz bende öyleyim kendini kandırma ama yakışıyor mu bu sözler anancılık karı falan belki evliyim ben senın karın genelevde çalısıyor git kurtar desem yakışı kalır mı
😃Ula kamil karı/nın hatunun nasıl bir anlama var sende 😂😂
Sen varya meth i harbiden azalt adam karı derken alemde takıldık diyor senin karın ile takıldım demiyor harbiden methi azaltKarının yanından geldim derken yakışıyor mu sana kumar oynayan insan hayatsız değil mi saatlerce ekrana bakıyoruz bende öyleyim kendini kandırma ama yakışıyor mu bu sözler anancılık karı falan belki evliyim ben senın karın genelevde çalısıyor git kurtar desem yakışı kalır mı
Az onceki 3lugu icneliyorlar 2 mi 3 mu diyekullan artık
Sende ki aklı kuşa tak çakılır yere, burası sana göre değil ppnden belliKarının yanından geldim derken yakışıyor mu sana kumar oynayan insan hayatsız değil mi saatlerce ekrana bakıyoruz bende öyleyim kendini kandırma ama yakışıyor mu bu sözler anancılık karı falan belki evliyim ben senın karın genelevde çalısıyor git kurtar desem yakışı kalır mı