Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Fearjr1992- Kasa 955,74 kuruş Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,308
10,599
113

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,042
25,049
113
Seninle dostluğumuz 2 yil oncesine dayaniyor ama sen sonra arkadaşınla bana çakallık yaptin bende seninle aramı bozdum sonra da yeni bir grup oluşturdunuz burada ve her seferinde hep birlikte beni sözlü taciz ettiniz
Sen ne yaptın peki multi üyelikle tahir beni 50k dolandırdı demeye utanmadın mı bunu insan düşmanına yapmaz olum erkeklik mi bu

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,620
4,450
113
Sen ne yaptın peki multi üyelikle tahir beni 50k dolandırdı demeye utanmadın mı bunu insan düşmanına yapmaz olum erkeklik mi bu
Sen o zebra mi neydi nicki onunla benim beynimi yıkamaya çalışıp bonus aldırıp sonra beni borçlu cikarip çakallık yapmadınız mi zamanında bizim aramız niy3 bozuldu

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,273
32,039
113
Seninle dostluğumuz 2 yil oncesine dayaniyor ama sen sonra arkadaşınla bana çakallık yaptin bende seninle aramı bozdum sonra da yeni bir grup oluşturdunuz burada ve her seferinde hep birlikte beni sözlü taciz ettiniz
Ulan tamam da benle ne alakası var bana tavır alıp saçma sapan yazılar yazdın, bana küfür eden adamsın sana daha önce 2 kere destek atmama rağmen görselleri de var biliyorsun ve tahir bana hiç bir şey demedi para mara atma felan yazmadı en samimi olduğum adamların başında gelir tahir benim ?

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,654
14,377
113
Ulan alkan sen nasıl adamsın Geçen O alkan ben değili. Diyordun ulan ne kolpa adamsın sen 😂

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,242
37,448
113
Cok bole yanlıısı savunuyorsun devecı yalan attı metın aılemı aradı dıye onada laf etsene dogrucu tahır ayıp lan sız ıftıra atarken sorun yok

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,042
25,049
113
Sen o zebra mi neydi nicki onunla benim beynimi yıkamaya çalışıp bonus aldırıp sonra beni borçlu cikarip çakallık yapmadınız mi zamanında bizim aramız niy3 bozuldu
Senin ona onun bana borcu vardı sana sordum ona olan borcunu bana verecekmişsin diye vericem dedin yine arada benim param gitti o giden paraya yaniyorsam en adiyim multi üyelikle bana dolandırıcı demene çok tav oldum yoksa banane senin rolden kazandığın paradan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...