- 49,242
- 37,448
- 113
Arasam aradım derım ben aramadım ne ısım var aılenle bır sey attın ortaya sacma sapanUlan Metin bak beni gene anlatma sen nedense numaramı bulduktan sonra ailemi aradılar tesadufmu la bu
Arasam aradım derım ben aramadım ne ısım var aılenle bır sey attın ortaya sacma sapanUlan Metin bak beni gene anlatma sen nedense numaramı bulduktan sonra ailemi aradılar tesadufmu la bu
TM bilader ben senle baş edemem daha da beni alintilama carsın Pazar olsun birdaha ugrasirsan ama böyle tepki vermek emin olArasam aradım derım ben aramadım ne ısım var aılenle bır sey attın ortaya sacma sapan
Her alakan olmahan konuya atlıyorsun buluyolar demekkı senı bıraz gerıde dur zıplama herseyeUlan Metin bak beni gene banlatma sen nedense numaramı bulduktan sonra ailemi aradılar tesadufmu la bu
Metin harbi defol git ben Ahmete kefilim sen hıyarın önde gidenisin bide haklı gibi üste çıkmaya çalışmaCok bole yanlıısı savunuyorsun devecı yalan attı metın aılemı aradı dıye onada laf etsene dogrucu tahır ayıp lan sız ıftıra atarken sorun yok
Sıkıntı yok kardesim@anl94 kardeşim sana 500 attım afiyet olsun. Konuyu buraya çekmeyecektin @alkansglm tahir bana hiç bir şey yazmamıştı..
Ben anlamıyorum birader tamam haklısın ben konuma gidiyorum ben haksızim sen atliyorsun bizi suçlama hadi yazma banaHer alakan olmahan konuya atlıyorsun buluyolar demekkı senı bıraz gerıde dur zıplama herseye
Banlatmak ıcın yalan attınız ortaya yemedıler yalanı mılletle ugrasmayınMetin harbi defol git ben Ahmete kefilim sen hıyarın önde gidenisin bide haklı gibi üste çıkmaya çalışma
@fearjr1992 iban ayni değil mi Ekli dosyayı görüntüle 976639
Vay mk bu yavsak o muymuş 🤣🤣@fearjr1992 iban ayni değil mi Ekli dosyayı görüntüle 976639
Kesene bereket reis verdiginin fazlasi senin cebine girsin@anl94 kardeşim sana 500 attım afiyet olsun. Konuyu buraya çekmeyecektin @alkansglm tahir bana hiç bir şey yazmamıştı..
Üçkağıtçı senin gibi adamlara derler hayatin para burada nerde para muhabbeti gecse sen ilk sıradasın git çalış hayatin burada geciyor kumar rol cekilis satacak biseyin var mi olsa onu da satarsın seninle derdim yok sen ne alaka bana sardın simdiSen konusma uckagıtcı
Ya metin aldığın borcu ödemiyorsun iftira attı diyorsun sen tehlikeli bi ruh hastasisinBanlatmak ıcın yalan attınız ortaya yemedıler yalanı mılletle ugrasmayın
Ben sana yazmamıstım onu demek bole dusunuyorsun hakkımdaÜçkağıtçı senin gibi adamlara derler hayatin para burada nerde para muhabbeti gecse sen ilk sıradasın git çalış hayatin burada geciyor kumar rol cekilis satacak biseyin var mi olsa onu da satarsın seninle derdim yok sen ne alaka bana sardın simdi
Ulan başkana bile atmadım o mesajları yazdıklarını bak sınırını bozma yine sana acıdım burda bir ekmek yiyorsun belliki burayı kazanç kapısı etmişsin şansını zorlamaBanlatmak ıcın yalan attınız ortaya yemedıler yalanı mılletle ugrasmayın
Sen demedınmı verdıgın paraya say onu dıye sonra gerı ıstıyorsun tahır laf agızdan ne cıktıysa odurYa metin aldığın borcu ödemiyorsun iftira attı diyorsun sen tehlikeli bi ruh hastasisin
Beyler tamam lo konuyu kirlettiniz kavga etmeyinÜçkağıtçı senin gibi adamlara derler hayatin para burada nerde para muhabbeti gecse sen ilk sıradasın git çalış hayatin burada geciyor kumar rol cekilis satacak biseyin var mi olsa onu da satarsın seninle derdim yok sen ne alaka bana sardın simdi
Ben o alkan sağlam değilim diyor ama ibanlari ayni hwhehVay mk bu yavsak o muymuş 🤣🤣
Başkasının düşmanına dusman olup taciz eden yaltakcidan baska bisey değilsiniz sen losers devecibey metings hayırdır sizinle neyim olduVay mk bu yavsak o muymuş 🤣🤣