- 10,512
- 8,069
- 113
@fearjr1992 sen bidaha para felan kazanma kazanmayınca ne güzel sessiz sakin konun kapanıyor gidiyor para kazanınca ortalık 56 hahahahaha
kusura bakma benim kafa da gitti gece geceYav kardeşm sen neden atladın ben onu anlamadım bana geçen gün ankaradayım dedi şimdi antalya diyor o niyetle sordum ben Açık Adres Verse Ne Olur 1800 tl için adammı vurucaz Bundan 5 sene önce olsa Evet Yapardım Şimdi Burda kendimizi Anlatmıyalım sana Benim sorma niyetim Farklıydı
Yav ben İğrendim senden dostum daha yazmam zaten İstanbulda Olsaydın Ama Yemin olsun Yanına Gelirdim Öyle Kelime Kaşarlığı Yapma hem suçlusun hem güçlü Sen Sana emanet Edilen Parayı Harcıyorsan Bu hırsızlıkdır Sana adam gibi ssöyledim 3 ay olmuş zaten Bide geliyorsın burda yüzssüz yüzssüz konuşma hadi Allaha Emanet borcunu sildimAnkaradan antalyaya gelemez miyim dostum
Geçen dedigin 2 ay felan olmuştur kardesim antalya ya gelmiş olamam miYav kardeşm sen neden atladın ben onu anlamadım bana geçen gün ankaradayım dedi şimdi antalya diyor o niyetle sordum ben Açık Adres Verse Ne Olur 1800 tl için adammı vurucaz Bundan 5 sene önce olsa Evet Yapardım Şimdi Burda kendimizi Anlatmıyalım sana Benim sorma niyetim Farklıydı
yavaş yavaş forum hayatımızın sonuna geliyoruz galiba kaç aydır bırakcam bırakcam dedim bi türlü kopamadık 15-20 gün girmesem bir daha girmem de instagram gibi oldu burası günlük dozu almadan çıkmıyorumGeçmiş olsun cano salgın var atlattık biz şükür 2 3 günde geçer nane limon kaynat ic
Sıkıntı yok dost gecen güzel olsun. Herkes Allaha Emanetkusura bakma benim kafa da gitti gece gece
Biz seninle watsapdan konuştuk dun mu bugun mu hatırlamıyorum sana ay basi atacam dedim İstanbulda olsam da bisey yapamazsın bana dostum altıma alir ağlatırım seni bak kaşar felan diye konusma benimleYav ben İğrendim senden dostum daha yazmam zaten İstanbulda Olsaydın Ama Yemin olsun Yanına Gelirdim Öyle Kelime Kaşarlığı Yapma hem suçlusun hem güçlü Sen Sana emanet Edilen Parayı Harcıyorsan Bu hırsızlıkdır Sana adam gibi ssöyledim 3 ay olmuş zaten Bide geliyorsın burda yüzssüz yüzssüz konuşma hadi Allaha Emanet borcunu sildim
Senin kralın gelse beni ağlatamaz çakal seniBiz seninle watsapdan konuştuk dun mu bugun mu hatırlamıyorum sana ay basi atacam dedim İstanbulda olsam da bisey yapamazsın bana dostum altıma alir ağlatırım seni bak kaşar felan diye konusma benimle
Gözüme çarpan kişiler artık burda bir kazanç kapısı edinmiş olarak goruyorum çok fena bir yalakalık var dm dönen bir ton muhabbetler vardır diye düşünüyorum herkes karşılığını bekliyor verdiği zman daha çok çok yazılacak şeyler var neyse ben yatıyorum dosttyavaş yavaş forum hayatımızın sonuna geliyoruz galiba kaç aydır bırakcam bırakcam dedim bi türlü kopamadık 15-20 gün girmesem bir daha girmem de instagram gibi oldu burası günlük dozu almadan çıkmıyorum
Silah bicak kullanmadığın sürece senden 2 tane olsa karşımda şansın yok kardeşimSenin kralın gelse beni ağlatamaz çakal seni
Tamam gel yazdım sanaSilah bicak kullanmadığın sürece senden 2 tane olsa karşımda şansın yok kardeşim
Nerden yazdin nereye geleyim İstanbula miTamam gel yazdım sana
yaw salla kim ne yapıyorsa yapsın kaale alınacak adamlar değiller çoğuGözüme çarpan kişiler artık burda bir kazanç kapısı edinmiş olarak goruyorum çok fena bir yalakalık var dm dönen bir ton muhabbetler vardır diye düşünüyorum herkes karşılığını bekliyor verdiği zman daha çok çok yazılacak şeyler var neyse ben yatıyorum dostt
Ewy dost bende kaçtım Allah'a emanet 🙏yaw salla kim ne yapıyorsa yapsın kaale alınacak adamlar değiller çoğu
bende kaçayım uyku bastırdı iyi gecelerr
Arıyorum reddediyor açmıyor mesaj yaziyor sadeceTamam gel yazdım sana
Evde 3 tane ufsk cocuk var Sabah görüşürüz merak etmeArıyorum reddediyor açmıyor mesaj yaziyor sadece![]()
Kazancın daim olsun reis 🔒