Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Fearjr1992- Kasa 955,74 kuruş Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,746
4,470
113
Eğer sen Bana Borcu olan Alkansan Az Delikanlıysan Yazarsın Bana O Oldugundan emin olsam Farklı konusucam o değilim diyorsun Adamlar o diyor
Ben sana borcu olan alkan8m zaten watsap dan da söyledim ay basi ödeyeceğim diye ödemeyecek adam niye yaziyim sana engellerim yani

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,166
28,406
113
Ya bilmiyorumda tadı yok eskisi gibi forumun herkes koparma peşinde yalakalık peşinde sözüm meclisten dışarı
ben forumu hayatımdan cıkardım artık günde 2-3 kez giriyorum bonus olursa bakiyorum olmazsa bi şarkı bırakıp çıkıyorum kansız multiden banlandıktan sonra forumun benim için bir önemi kalmadı

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,428
32,251
113
Yok aga şu foruma kafayi taktım ben. Amk dısarida 5 tane şantiye yönetiyorum normalde böyle şeylere takilmam ama burda 10 tane adam var gıcık oluyorum Aga forumdan kovalamadan da peşlerini birakmicam
Kanki uğraşmaya değer mi ?bence değmez..

Baronizm

Batmış Birisi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,453
6,982
113
Kaoslari izlemeyi severim
images (7).jpeg

Gfbarmy35

Sadece FENERBAHCE💙💛
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,678
2,878
113
Valla canımdan geçmişim burnumdan soluyorum kardesim kim ne yapıyorsa yapsın ikamet de atayım mi
Sakin ol dostum
ben forumu hayatımdan cıkardım artık günde 2-3 kez giriyorum bonus olursa bakiyorum olmazsa bi şarkı bırakıp çıkıyorum kansız multiden banlandıktan sonra forumun benim için bir önemi kalmadı
Aran baya iyiydi kansizla senin bende öyle giriyom cikiyorum artık çok uzun kalmıyorum

JackWilshere10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,584
8,123
113
Sen Önce Boş konuşmamayı öğren Geçende Bana ankaradayım dedi şimdi antalyadayım diyor Bakalım Yarın ne anltıcak
yav açık adres verse napacan uzi mi çekecen hadi gidecen azını yüzünü mü kıracan ne biliyorsun adamı tanımıyorsun belki tek yumrukta allahına kavuşturacak seni bu kadar fazla atarlı giderli olmayın gücü yetmese dahi adamın canına tak eder takar bıçağı sagına soluna al sana borcun öteki tarafta doya doya harcarsın

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,746
4,470
113
yav kim ne yapabilecek herkes baba sözde boş kimseyi takma it ürür kervan yürür
Valla silah bicak kullanmama sözüne karşılık 3 kisiyi indiririm kardesim bu da bir gerçek:) karma dövüş sanatları mma ile uğraştım yıllardır antalya stadın orada tesis var orada maçlarım oldu İzmire gittim bi defa da orada maçım oldu alanya acik hava da maçım oldu en son 2024 de kalesinde birini dövdüm polis aldı emniyete dava açıldı sonra disiplin kurulu lisansi iptal etti spor hayatıma devam ediyorum ama artik malesef musabakalara katılamıyorum bu arada güreş ağırlıklı degil striker dovusuyorum

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,655
14,379
113
yav açık adres verse napacan uzi mi çekecen hadi gidecen azını yüzünü mü kıracan ne biliyorsun adamı tanımıyorsun belki tek yumrukta allahına kavuşturacak seni bu kadar fazla atarlı giderli olmayın gücü yetmese dahi adamın canına tak eder takar bıçağı sagına soluna al sana borcun öteki tarafta doya doya harcarsın
Yav kardeşm sen neden atladın ben onu anlamadım bana geçen gün ankaradayım dedi şimdi antalya diyor o niyetle sordum ben Açık Adres Verse Ne Olur 1800 tl için adammı vurucaz Bundan 5 sene önce olsa Evet Yapardım Şimdi Burda kendimizi Anlatmıyalım sana Benim sorma niyetim Farklıydı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...