- 63,641
- 35,355
- 113
Yukarsa voleybol maçı izliyor hainler yes be sayı be diyor gacılarParalar içerde Liverpool 2.5 üst bas
Yukarsa voleybol maçı izliyor hainler yes be sayı be diyor gacılarParalar içerde Liverpool 2.5 üst bas
iyi hadi gezdirenler yesindostlar beş kişiye 500tlden vericem eğer kazanırsak. kusura bakmayın miktar biraz düşük kişi sayısı olduğundan. İyi para geliyor ama bastığımız para da iyi o yüzden kar marjı çok yüksek değil . Gelen parayı peşinat verip krediyle arabaya atılacağız. Bu sebeple çok yüksek dağıtamıyorum kusura bakmayın tekrar
Şimdiden hayırlısı olsun kral tekerinize taş değmesindostlar beş kişiye 500tlden vericem eğer kazanırsak. kusura bakmayın miktar biraz düşük kişi sayısı olduğundan. İyi para geliyor ama bastığımız para da iyi o yüzden kar marjı çok yüksek değil . Gelen parayı peşinat verip krediyle arabaya atılacağız. Bu sebeple çok yüksek dağıtamıyorum kusura bakmayın tekrar
Hayırlısı dost gelsinde arabayı kapdostlar beş kişiye 500tlden vericem eğer kazanırsak. kusura bakmayın miktar biraz düşük kişi sayısı olduğundan. İyi para geliyor ama bastığımız para da iyi o yüzden kar marjı çok yüksek değil . Gelen parayı peşinat verip krediyle arabaya atılacağız. Bu sebeple çok yüksek dağıtamıyorum kusura bakmayın tekrar
Sen belirlersen olur kanka@tahir1603 dost senden bir ricam olsa seninle birlikte beş kişi belirlesem sana atsam senin o arkadaşlara atabilme şansın var mı çünkü maç biter bitmez 11-12 halısaham var 😁😁
la sen yap işte adam ne bilsin 5 kişide roll yapsınSen belirlersen olur kanka
nasip olursa inşallahAllah kaza bela vermesin dost
Bu sefer kalbimle inanıyorumŞimdiden hayırlısı olsun kral tekerinize taş değmesin
Ben secemem aga arkadaş seçsin ben yollarım isterse rol zorunluluğu yok isteyen istediğini yapsınla sen yap işte adam ne bilsin 5 kişide roll yapsın![]()
cansın bende de o işSen belirlersen olur kanka
Barça senin için oynasın bugün inşallahnasip olursa inşallah
kanka sen de İstanbul'daysan biliyorsan gel oynayalım keyifli güzel geçiyor uzun da oynuyoruz kav da değişiyor fark etmiyorHalı saha bitince orta sahaya toplanın bi poker iyi gider ha
Semt nere dost seninkanka sen de İstanbul'daysan biliyorsan gel oynayalım keyifli güzel geçiyor uzun da oynuyoruz kav da değişiyor fark etmiyor
Adam eksikse yollayalım😁kanka sen de İstanbul'daysan biliyorsan gel oynayalım keyifli güzel geçiyor uzun da oynuyoruz kav da değişiyor fark etmiyor
Tamamdır kanka hersey gönlünce olsun 1.30 saat sonra belli olucakcansın bende de o iş
Beylikdüzü kanka senSemt nere dost senin
5-6 kişiyiz oynuyoruz sürekli aramızda daha kalabalık olmak istiyoruz farklı oyuncular istiyoruz daha keyifli oluyorAdam eksikse yollayalım😁