- 17,502
- 18,908
- 113
Yakısır saka bi yana ins barcelona uzatmaya goturmeden yener20 numara Ronaldinho formam var yenerse giyelim
Yakısır saka bi yana ins barcelona uzatmaya goturmeden yener20 numara Ronaldinho formam var yenerse giyelim
Roll kayıp dağıtımcı olmak istiyormuhabbet ne reis
derin muhabbetmuhabbet ne reis
Ya kardeşim atalarımız bile demiş en büyüğün maçını izleyin el büllüğün değilBende izlemicem atl maçını izlicem bizene gs den puhaa
Demin adam rol yapiyor kuponu lose olmus gelip dağıtımı ben yaparım diyor forumda akli selim insan pek az maalesef dostmuhabbet ne reis
37’de duraydı iyidiDemin adam rol yapiyor kuponu lose olmus gelip dağıtımı ben yaparım diyor forumda akli selim insan pek az maalesef dost
Bize 8 attilar zamanında korkuyorum sizede 9 atmasınlar puhaaYa kardeşim atalarımız bile demiş en büyüğün maçını izleyin el büllüğün değil
Paralar içerde Liverpool 2.5 üst basİş ten çıkıcam şimdi normal çıkcam yerden çıkayım dedm kapıları kapamış millet erken çıkıyordu diye kitlemişler evet bankada 1 gün videosu çekecem
kesene bereket looo@tahir1603 dost senden bir ricam olsa seninle birlikte beş kişi belirlesem sana atsam senin o arkadaşlara atabilme şansın var mı çünkü maç biter bitmez 11-12 halısaham var 😁😁
Aynen gereksiz 3k lik kupon yapti o gidince tüm kasayı kaybetti orda durması lazım di37’de duraydı iyidi
İnanırmısın her bunlarla oynadığımda ilk 30dk 0-0 gitsin istiyorum ulan ez kasa erken yesek oraya gidicek iş pauhahaBize 8 attilar zamanında korkuyorum sizede 9 atmasınlar puhaa
la olm rahat dur ban yicen yineKashimaya at dost en iyi dagitimci odur puhaa
5 kişiye atacağına 6 kişiye 500 verseydi en azından kârı fazla olurduAynen gereksiz 3k lik kupon yapti o gidince tüm kasayı kaybetti orda durması lazım di
yarın iş yok reis o yüzden yoksa biz de cuma cumartesi oynuyoruzen güzeli cuma akşamı oynayacaksın hafta sonu tatil olcak tabi mis diğer türlü kötü
aynen dostTek maça mi kaldın reis?
Allah kaza bela vermesin dostdostlar beş kişiye 500tlden vericem eğer kazanırsak. kusura bakmayın miktar biraz düşük kişi sayısı olduğundan. İyi para geliyor ama bastığımız para da iyi o yüzden kar marjı çok yüksek değil . Gelen parayı peşinat verip krediyle arabaya atılacağız. Bu sebeple çok yüksek dağıtamıyorum kusura bakmayın tekrar
Gaziantep'ten arkadaş geliyor bu maç için çerezler yanındaAntep fıstığı hazır o zaman