- 26,396
- 16,418
- 113
O değil de aybüke pusat benle evlenir mi acaba @aybukepusatsarac61
Aga kişileri ben seçmiştim herkes konudaydi kalanlar sitemkar konuştu listeyi açıkla faln filan sevmedim hiçNeyin adaleti neyin hakı ne hukuku demedin mi ouahaha harbi direk dağıtımda hak neye göre mesela
Bu konuyu takip et kesin ödül alırsın bende vardida 1 kaf dosta attim aciliyet var dedilerBaştan kaybettim kötü = iyi bi haber malesef yok olmıcak
O kim laO değil de aybüke pusat benle evlenir mi acaba @aybukepusatsarac61
Hak yok poh yiyin der geçerdim mesela sonra benide başkan kodese yollardıAga kişileri ben seçmiştim herkes konudaydi kalanlar sitemkar konuştu listeyi açıkla faln filan sevmedim hiç
Dün takip ettik ya kardeşim barçayıda ben mi kurtarcam söyleyin o yamal itine tenhada yakalarsamBu konuyu takip et kesin ödül alırsın bende vardida 1 kaf dosta attim aciliyet var dediler
Motor üstüne araç güzel olur, gerisini salla geç.dostlar beş kişiye 500tlden vericem eğer kazanırsak. kusura bakmayın miktar biraz düşük kişi sayısı olduğundan. İyi para geliyor ama bastığımız para da iyi o yüzden kar marjı çok yüksek değil . Gelen parayı peşinat verip krediyle arabaya atılacağız. Bu sebeple çok yüksek dağıtamıyorum kusura bakmayın tekrar
Kim miO kim la
Şarkıcı mı oyuncu muKim mi
İşin içinde para varsa mide bulandırır ondan dikkatli olup hakka girmemek için kişiler belliyse atarım artıkHak yok poh yiyin der geçerdim mesela sonra benide başkan kodese yollardı
OyuncuŞarkıcı mı oyuncu mu
En mantıklısı ben artık o işlerden uzak duruyorum ztn başlarda vardı bendede.İşin içinde para varsa mide bulandırır ondan dikkatli olup hakka girmemek için kişiler belliyse atarım artık![]()
Ne anlatıyon gene ya batıhanEn mantıklısı ben artık o işlerden uzak duruyorum ztn başlarda vardı bendede.
Zarflar atıldıDün takip ettik ya kardeşim barçayıda ben mi kurtarcam söyleyin o yamal itine tenhada yakalarsam
O zaman onu bilmem şimdi televizyona bile bakmıyom akşam eşref var ama demiOyuncu
İzlemiyom dizi ben bi tek yeraltı nı izlerim o da para yoksaO zaman onu bilmem şimdi televizyona bile bakmıyom akşam eşref var ama demi
Ama fragman iyimiş insan duygulanıyorİzlemiyom dizi ben bi tek yeraltı nı izlerim o da para yoksa
Toy çıktı 5tlZarflar atıldı
Sen 1 ahmetcansarac 2 senide onun yanına göndercem az kaldıNe anlatıyon gene ya batıhan