- 10,642
- 5,719
- 113
@zeisyEkip nerdesiniz
@zeisyEkip nerdesiniz
sağol dost bol şans hepimize teşekkürler3 gün sabretmek şu kumarda gerçekten insan işi değil, yarım saat sonrasına bile sabredemiyoruz, zaten biz bundan kaybediyoruz, sen de bundan kazanıyorsun. Tebrik ederim.
Beni üzmicek miktardı bastımCimbom’a 3 oranan tur atlar denenir üzmicek birşey @flacssoNN

Mutlu sonsağol dost bol şans hepimize teşekkürler
Hani biz yokuz burada akin kardeşKazananlar burda @tahir1603
SjjsjsjsBeni üzmicek miktardı bastımEkli dosyayı görüntüle 945833
Tüm takımın Halı saha paralarını sen ödersin heraldesağol dost bol şans hepimize teşekkürler
çok başmıssın la inş üzmezBeni üzmicek miktardı bastımEkli dosyayı görüntüle 945833
çok sağol reis böyle insan olmak lazım helal olsunCansın dost bazıları para için var sırf ödül alamadı diye desteği bırakıyorlar oysaki sen yüklü oynamışsın kaybetmek hoşlarına gider bazılarının bile böyle insanlardan nefret ettim hep ama iççok güzel kazanç yakaladın gerçekten kutlarım seni
İnşallah site öder kralBeni üzmicek miktardı bastımEkli dosyayı görüntüle 945833
9 lira bana göz kırpıyorBeni üzmicek miktardı bastımEkli dosyayı görüntüle 945833
Çeyrek finalde Fransız eşleşmesi yakışırçok başmıssın la inş üzmez
Tamam dostum anladık 😂Cansın dost bazıları para için var sırf ödül alamadı diye desteği bırakıyorlar oysaki sen yüklü oynamışsın kaybetmek hoşlarına gider bazılarının bile böyle insanlardan nefret ettim hep ama iççok güzel kazanç yakaladın gerçekten kutlarım seni
Aynen öle kardeşimçok sağol reis böyle insan olmak lazım helal olsun
Ahahahaha dostlarimiz var 😀😀Hani biz yokuz burada akin kardeş
5-2de kaparıp onu açtımBjk yarı finale çıktı
HAHAHAHAHAHA8 olmasın nolur
Yerim dostları şimdi 🤣Ahahahaha dostlarimiz var 😀😀
Neyi dost ? Paramı istedim paramı bekledim yada dm den mi para istedim konum sahibinden bi açıkla netleşsinTamam dostum anladık 😂